Ünlü oyuncu Müslüm Gürses'in akrabası çıktı!

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri Kızıl Goncalar
Ünlü oyuncu Müslüm Gürses'in akrabası çıktı!

Çok sayıda dizi ve filmde rol alan, son olarak da 'Kızıl Goncalar'daki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu, Müslüm Gürses ile akraba olduğunu açıkladı. 'Büyükbabam anlatmıştı' diyen güzel oyuncu herkesi şaşkına çeviren hikayeyi paylaştı.

Beşinci Boyut, Akasya Durağı, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan oyuncu Sitare Akbaş, şimdilerde ekranların sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın kadrosunda yer alıyor. Akbaş, dizide Birgül Tezel karakterine hayat verirken gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiriyor. 

Yaptığı son açıklama ile herkesi şaşırtan Akbaş, Türk müziğine damga vurmuş ve geride unutulmayan eserler bırakmış "Baba" lakabı ile bilinen Müslüm Gürses ile akraba olduğunu söyledi. 

 

Ünlü oyuncu Müslüm Gürses'in akrabası çıktı! - Resim : 1

Akbaş, soyadının hikayesini anlattı:

 "Biz Türkmen göçmeniyiz. Bana bunu büyükbabam anlatmıştı. Yıllar önce üç erkek kardeş Ankara Çubuk'a göçüyor. Birisi Urfa'ya, birisi Çorum'a, birisi de Adana'ya dağılıyor. Müslüm Gürses'in büyük dedesi de o kardeşlerden birisiymiş. Bizim ailede saçlarımız çabuk beyazlar, o yüzden soyadımız Akbaş. Müslüm Gürses'in soyadı da Akbaş."