Ünlü oyuncu itiraf etti: Sette tacize uğradığım için diziyi bıraktım

Ünlü oyuncu itiraf etti: Sette tacize uğradığım için diziyi bıraktım

2007 yılında final yapan The O. C. adlı gençlik dizisiyle adını duyuran Mischa Barton, diziden neden ayrıldığını yıllar sonra itiraf etti. 35 yaşında olan Barton, dizi setinde zorbalık ve tacize uğradığını söyledi.

İnişli- çıkışlı özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Mischa Barton, E! News'e konuştu. Artık eskisinden daha sakin bir hayat sürdüren Barton, The O. C. dizisinin setinde bir grup erkek tarafından sürekli olarak tacize uğradığı için diziden ayrıldığını söyledi. 

Barton "Kamera arkasında olup bitenler hakkında konuşmak beni her zaman utandırdı. Her zaman özel hayatımı gözlerden uzak tutmak istedim ve insanların duygularından her zaman haberdarım" dedi. 

Ünlü oyuncu itiraf etti: Sette tacize uğradığım için diziyi bıraktım - Resim : 1

Artık konuşmaya karar verdiğini söyleyen oyuncu, özellikle de kadın meslektaşlarının sette, kamera arkasında yaşadıklarını anlatma konusundan eskisinden farklı davrandığını belirtti.

Barton sözlerine; "Çok sıkı çalışıyordum. Dizideki karakteri oynamak benim için zordu, çünkü o karakter ben değildim" diye devam etti. Oyuncu, izleyicilerin hayat verdiği Marissa karakterini sevdiğini de belirtti.

Mischa Barton, yapımcıların kendisine ne yapmak istediğini sorduklarını ve eğer isterse oynadığı karakteri "öldürebileceklere" söylediklerini de anlattı. Barton, o dönemde bazı büyük filmlerden teklifler aldığını ama dizi nedeniyle onları geri çevirdiğini dile getirdi.

"Diziden ayrılmanın sağlığım için en iyisi olduğuna karar verdim. Ayrıca setteki oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkası ekip tarafından yeteri kadar korunmadığımı da hissetmiyordum" sözleriyle yapımdan ayrılmaya nasıl karar verdiğini aktardı.

Ünlü oyuncu itiraf etti: Sette tacize uğradığım için diziyi bıraktım - Resim : 2

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIYLA BAŞ EDEMEDİ

Öte yandan The O.C adlı diziyle tanınan Barton, genç yaşta elde ettiği şöhretle baş etmekte zorlandı. Kötü alışkanlıkları, bunun sonucu olarak sürekli alıp verdiği kiloları ve hızlı hayatı nedeniyle zor dönemler geçirdi. Birkaç kez rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gördü.

Kaynak: Haber Global TV