Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan sevgilisini böyle izledi

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan sevgilisini böyle izledi

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'yla dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman, yeni ilişkisini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor.

Yakında sete çıkacağı Sandokan dizisinin çekimleri için İtalya'da bulunan Can Yaman, İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'yla da bol bol vakit geçiriyor. 

OTEL ODASINDA SEVGİLİSİNİ İZLEDİ

Geçtiğimiz hafta, Roma'da kiraladığı bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can" yazılı İtalyanca sözlerle sevgilisine evlilik teklifi eden Can Yaman, sosyal medya hesabı üzerinden bir İtalyan televizyonunda ekrana gelen sevgilisinin fotoğrafını paylaştı.

Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan sevgilisini böyle izledi - Resim : 1

Kaldığı otel odasından paylaşım yapan Yaman gönderisine İtalyan Diletta Leotta'yı etiketlemeyi ihmal etmedi. Ünlü oyuncu romantik paylaşımına çiçek emojileri ekledi. 

SEVGİLİSİ HAMİLE Mİ?

Ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Can Yaman ile Diletta Leotta'nın kısa sürede evlilik kararı alması beraberinde hamilelik haberlerini getirdi. 

Bu yıldırım teklifin; Diletta Leotta’nın hamile kalması üzerine yapıldığı iddia edildi. Şimdi sevgililerin kısa süre içinde Sicilya’da nikah masasına oturacağı söyleniyor.

Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan sevgilisini böyle izledi - Resim : 2

YÜZÜĞÜN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Can Yaman'ın evlilik teklifi sırasında sevgilisine taktığı yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı. İddialara göre yüzüğün fiyatı tam 500 bin TL.

Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan sevgilisini böyle izledi - Resim : 3

DİLETTA LEOTTA KİMDİR?

Diletta Leotta 27 yaşında, 1.75 boyunda İtalyan televizyon sunucusudur. 2018-2019 sezonunda DAZN kanalı için Serie A yayınlarına demir attı. Leotta, Serie B maçlarında Sky Sport kanalında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar yaptı. Diletta Leotta ropörtajında; "Gazetecilik çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir işti. Arkadaşlarımla maçların ardından kendi aramızda röportaj yapardık.

Çok iyi oyuncuların dışında Jose Mourinho ve Carlo Ancelotti gibi teknik direktörler ile tanışma imkanım oldu.

Günün birinde Messi, Sergio Ramos, Salah, Kane, Neymar, David Beckham, Alan Shearer ve Sir Alex Ferguson ile röportaj yapmak istiyorum." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman'ın sevgilisi magazin haberleri Can Yaman Haberleri Diletta Leotta Diletta Leotta kimdir