Can Yaman, yeni İtalyan dizisi Sandokan'ın çekimlerine böyle hazırlanıyor

Can Yaman

İtalya'da büyük bir hayran kitlesi olan oyuncu Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'ın çekimlerine hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle adını yurt dışında da duyuran oyuncu Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı.

Can Yaman, yeni İtalyan dizisi Sandokan'ın çekimlerine böyle hazırlanıyor - Resim : 1

Can Yaman, kült klasik İtalyan dizisi "Sandokan"ın yeniden çevriminde 19. yüzyılın sonlarına ait kurgusal bir korsanı canlandıracak.

Can Yaman, yeni İtalyan dizisi Sandokan'ın çekimlerine böyle hazırlanıyor - Resim : 2

Şu sıralar yeni dizisinin heyecanını yaşayan Yaman, aksiyon sahnelerinin hazırlığını yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Dizide korsan Sandokan'ı canlandıracak olan ünlü oyuncunun paylaşımı hem Türk hem de İtalyan takipçilerinin beğenisini topladı. 

Can Yaman, yeni İtalyan dizisi Sandokan'ın çekimlerine böyle hazırlanıyor - Resim : 3

31 yaşındaki oyuncunun,10 bölüm olarak tasarlanan 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro (yaklaşık 925 bin TL) alacağı iddia edildi.

SANDOKAN KİMDİR?

Sandokan İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgulanan 19. yüzyıldan kalma hayali bir korsandır. Maceraları ilk olarak 1883 yılında İtalya’da yayınlanmıştır. Toplam 11 romanda Sandokan korsan olarak kahramanlaşarak sömürgecilere karşı ayaklanmalara öncülük etmiştir.

SANDOKAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sandokan, İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgulanan, 19. yüzyılın sonlarından kalma hayali bir korsandır. Maceraları ilk olarak 1883 yılında yayımlanır. Sandokan 11 macera romanının baş kahramanıdır. O, Güney Çin Denizi’nde “Malezya Kaplanı” olarak bilinir. Sandokan romanda geçen bir korsandır. Çok farklı projelere konu olmuştur. Film ve dizileri çekilmiştir.

Her dizi ve film farklı konular üzerine yoğunlaşmıştır. Hatta Sandokan karakterine insan üstü özelliklerin verildiği yapımlarda vardır. Ancak akla ve mantığa en çok uyan 1964 yılın yayınlanan Büyük Sandokan isimli filmdir. Bu filmde İngiliz Deniz Donanması Sandokan’ın şehrini ablukaya alır. Sandokan’ın ailesini katleder. Sandokan bu olay üzerine bir korsan çetesi kurar ve misilleme yapmak için harekete geçer. İngiliz Donanma komutanı Hillock’un yiğeni Mary Ann’i kaçırır. Mary Ann ile Sandokan arasında ilerleyen zamanlarda bir aşk yaşanır.

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Sandokan dizisi dizi haberleri İtalya magazin haberleri