Ünlü model 'Aslında böyle görünmüyorum' diyerek paylaştı! Fotoğraflarını görenler yorum yağdırdı

Magazin Haberleri
Ünlü model 'Aslında böyle görünmüyorum' diyerek paylaştı! Fotoğraflarını görenler yorum yağdırdı

Amerikalı ünlü model Ryley Gordon, Instagram'da kendisi dahil birçok insanın filtre kullandığını kanıtlamak için bir fotoğraf paylaştı. Ünlü ismin daha önceki gönderilerinde aynı bölgenin pürüzsüz olması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

26 yaşındaki Amerikalı model Ryley Gordon'dan Instagram'da kullanılan filtrelere tepki gösterdi. Gordon, "Aslında böyle görünmüyorum" diyerek daha önce paylaştığı bir fotoğrafın yerine filtresiz olan bir fotoğrafını paylaştı.

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ FARKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Gordon'un paylaştığı iki fotoğraf arasındaki farklar göze çarptı. Fotoğraflardan birinde Gordon'un karnının pürüzsüz olduğu görülürken, diğer fotoğrafta ise karnının bir bölümünün sarkmış olduğu görüldü.

Ünlü model 'Aslında böyle görünmüyorum' diyerek paylaştı! Fotoğraflarını görenler yorum yağdırdı - Resim : 1

TAVSİYE VERDİ: "KENDİNİZİ OLDUĞU GİBİ KABUL EDİN"

Paylaştığı fotoğraf hakkında açıklamalarda bulunmaya devam eden Gordon, "Neredeyse hemen hemen herkes tarafından fotoğraflarda filtre kullanılmaya başlandı. Ancak modellik yapmak isteyen kızlara tavsiyem, kendilerini oldukları gibi kabul etmeleri" dedi.

Ünlü model 'Aslında böyle görünmüyorum' diyerek paylaştı! Fotoğraflarını görenler yorum yağdırdı - Resim : 2

"KENDİMLE BARIŞMAYA KARAR VERDİM"

Gordon, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Farklı görünme çabası gerçekten de insanı psikolojik olarak yoruyor. İnsan zamanla kendine küsüyor. Bunu fark ettikten sonra kendimle barışmaya karar verdim. Kendimi olduğum gibi kabul ettiğimde daha mutlu olduğumu fark ettim."

Gordon’un paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya instagram magazin magazin haberleri