Ünlü isimlerden müzik yasağının devam etmesine tepki

Magazin Haberleri koronavirüs
Ünlü isimlerden müzik yasağının devam etmesine tepki

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın maske takma, HES kodu sorgulama ve test zorunluluğunun kaldırıldığını, müzik yasağının ise süreceğini açıklamasının ardından ünlü isimler sosyal medyadan paylaşım yaparak karara tepki gösterdi.

Bilim Kurulu toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararları duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle ile ilgili getirilen birçok zorunluluğun kaldırıldığını, Covid-19 önlemleri gerekçe gösterilerek gece 00.00'dan sonra uygulanan canlı müzik yasağının devam edeceğini açıkladı. Müzik yasağının kalkmamasına birçok ünlü isim tepki gösterdi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Bütün pandemi yasakları kalktı, hala müzik yasağı neden kalkmadı? Bir tek bulaştıran müzik mi kaldı?

FERDİ EĞİLMEZ: Maske zorunluluğu kalkmış ama gece 12’den sonra müzik yasağı kalkmamış. Bu kadar komik cümle duymadım. Gece 12 den sonra müzik yasağı corona ile ilgili değildi ki zaten. Keyfe keder, haince bir uygulamaydı, hala da devam ettiriyorlar işte. Nesi anlaşılmıyor ki bunun?

RAHŞAN GÜLŞAN: Müzik yasağı? Adı bile çok korkunç! Müzik yasağı garabeti hemen kaldırılmalı.

EDİS: Gece 12'den sonraki müzik yasağı antidemokratik ülkelerde olabilecek rezil bir uygulama, eğer sıkı önlemleri geride bıraktıysak bu yasağı da acil olarak kaldırın artık. Ekonomi bu kadar kötü haldeyken müzik ve eğlence sektörüne yapılan bu ayrımcılığı anlayamıyorum gerçekten...

NÜKHET DURU: Pandemi bitmedi çocuklar, 00:00’dan sonra müzik yasağı gibi bir çok önlem devam ediyor!

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs magazin haberleri müzik yasağı ünlü isimler