Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti

Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti

İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 34 askerin şehit olmasının ardından ünlü isimler sahne alacakları etkinlikleri birer birer iptal etti.

Geçtiğimiz gün İdlib'den gelen acı haberle Türkiye yasa boğuldu. Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 34 askerin şehit düştüğünü duyurdu. Tüm ülkeyi kahreden haberin ardından ünlü isimler de harekete geçti.

"İÇİMİZ YANARKEN KONSER YAPILMAZ"

Acı haberi aldıktan sonra konser veremeyeceğini söyleyen şarkıcı Berkay Şahin, "Bugün ve yarın yapacağımız konserlerimiz maalesef içimiz bu kadar yanarken yapılamaz, iptal ediyoruz. Şehitlerimiz için yüce Rabbimden rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Geride kalanlara sabır versin Allah'ım" dedi.

Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti - Resim : 1

KARTAL KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Şarkıcı Hatice de Kartal'da gerçekleşmesi planlanan konserini iptal ettiğini belirterek "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti - Resim : 2

"MİLLETİMİZ BAŞI SAĞ OLSUN"

Usta sanatçı Emel Sayın ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Yarınki Denizli konserimiz İdlib'de mehmetçiğimize yapılan hain saldırı sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir. Milletimiz başı sağ olsun."

Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti - Resim : 3

"ÇOK ACI BİR SABAHA UYANDIK"

Yarın ki Ankara konserimizi erteliyoruz. Çok acı bir sabaha uyandık. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Yaralılar şifa bulsun. Başımız sağ olsun.

Ünlü isimler, İdlib'den gelen acı haberin ardından konserlerini iptal etti - Resim : 4

İdlib Emel Sayın Berkay Şahin şarkıcı Hatice Nil Karaibrahimgil