Ünlü aktör koronavirüse yenik düştü!

koronavirüs 2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Ünlü aktör koronavirüse yenik düştü!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Hintli oyuncu ve vlogger Rahul Vohra, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Vohra, hasta yatağından video paylaşıp ülkedeki sağlık sistemini eleştirmişti.

Pandemiden en çok etkilenen ülkelerin başında yer alan Hindistan’dan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü aktör koronavirüse yenik düştü! - Resim : 1

35 yaşındaki Hintli aktör ve vlogger Rahul Vohra da koronavirüs nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ 

Hintli oyuncu, geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oyuncunun eşi, acı haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Ünlü aktör koronavirüse yenik düştü! - Resim : 2

SAĞLIK SİSTEMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde hasta yatağından bir video paylaşan oyuncu, gördüğü tıbbi bakımı eleştirmişti. Vohra, oksijen maskesi ile çektiği videoda, "Görevliyi çağırmaya çalışıyorsun ama gelmiyorlar. Bir saat veya daha fazla sürede gelirler ve yokluklarını bir şekilde yönetmeniz gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

HİNDİSTAN'DA KORONAVİRÜSE KARŞI 'DIŞKI'LI ÖNLEM

Öte yandan Çin’de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs Hindistan'da da endişeyi arttırdı. Hindistan'da çok sayıda kişi Kovid-19'a yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırarak, duş alıyor. Kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, hayvan idrarı ve dışkısıyla duş alanların asla hastalığa yakalanmayacaklarını iddia ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler koronavirüs