Üç Kuruş dizisine çok konuşulacak transfer!

Üç Kuruş Dizi Haberleri
Üç Kuruş dizisine çok konuşulacak transfer!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, pazartesi akşamı ekran macerasına başladı. İddialı dizinin kadrosuna usta bir oyuncu katıldı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Üç Kuruş' ilk bölümüyle reytinglerde adını üst sıralara yazdırırken sosyal medyada gündem oldu.

Kendine has karakteriyle daha ilk bölümden büyük beğeni toplayan dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu.

Zafer Algöz yeni bölümde sürpriz bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Üç Kuruş dizisine çok konuşulacak transfer! - Resim : 1

Ay Yapım’ın Pazartesi akşamı Show TV’de başlayan yeni dizisi ‘Üç Kuruş’ zengin oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekiyor. 

Üç Kuruş dizisine çok konuşulacak transfer! - Resim : 2

ZAFER ALGÖZ KİMDİR?

Zafer Algöz, 30 Ağustos 1961, Kars doğumlu oyuncudur. 1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır. Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirmiştir.

Eylül 2019'dan beri Can Yılmaz ile birlikte Youtube kanalına içerik hazırlamakta, "Burda Olan Burda Kalır" oyunuyla sahneye çıkmaktadır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Üç Kuruş Üç Kuruş dizisi Üç Kuruş dizisi haberleri Zafer Algöz dizi dizi haberleri