Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım'ın adı ortaya çıktı!

Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım'ın adı ortaya çıktı!

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde herkesin merak ettiği bir detay sonunda aydınlandı. Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin gerçek adı ortaya çıktı.

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da  Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin ismi merak ediliyordu.

HERKES MERAK EDİYORDU!

Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç’in paylaştığı TV 8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda’nın 24’üncü bölümü 12 Şubat Cuma akşamı ekrana geldi. 

Doktor Hanım ile görüşen Delikanlı Sadi kızlarının ismini saydı. Bunun üzerine konuşan Doktor Hanım da isminin Manolya olduğunu söyledi.

Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım'ın adı ortaya çıktı! - Resim : 1

Böylelikle Doktor Hanım’ın ismi tam 24 bölüm sonra ortaya çıktı.

KIRMIZI ODA 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda’nın 24’üncü bölümünde; Doktor Hanım, evliliğinde annesinin yaptığı hataya düşmemek için Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) sürekli huyuna gittiğini ancak yine de terk edildiğini anlatan Nazlı’ya (Pınar Deniz), Recai’nin kendisiyle tanıştığı ilk haline aşık olduğunu hatırlattı. 

Kumru (Aslıhan Gürbüz), babaannesinin evinde bulduğu huzurun ve şefkatin travmalarını aşmasına nasıl yardımcı olduğunu Doktor Hanım’la paylaştı. 

Sadi (Erkan Petekkaya), babasının kendisine ve annesine yaşattıklarını anlatırken panik atak geçirince, Doktor Hanım’ın Sadi’ye yaptığı telkinlerle krizini yatıştırdı. Sadi’nin finalde düşmanları tarafından ölümle burun buruna getirildiği anda gelen ikinci krizi ise büyük merak uyandırdı.

Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım'ın adı ortaya çıktı! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Binnur Kaya Doktor Hanım TV8 dizisi Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri