Bir dizi daha ekranlara veda ediyor

Dizi Haberleri Masumiyet
Bir dizi daha ekranlara veda ediyor

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrolleri paylaştığı Masumiyet dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor.

Sezona iddialı bir giriş yapan Fox Tv dizisi Masumiyet, 24 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanacak 13. bölümüyle final yapıyor. 

FOX ekranlarında ilk olarak çarşamba akşamı seyircilerin karşısına çıkan dizi, sonrasında pazartesi gününe çekilmişti. Masumiyet bu akşam son bölümü ile yayın macerasına nokta koyuyor.

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor - Resim : 1

MASUMİYET 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz. Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer. İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır. 

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor - Resim : 2

MASUMİYET DİZİSİ 13. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

MASUMİYET DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

Düşük reytingleri ve yüksek bütçesi nedeniyle rakipleri karşısında zorlanan Masumiyet'in final kararını yapım şirketi Gold Film duyurmuştu. 

Yapım şirketinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: 

"Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir. 

Bugüne dek sizlerden gördüğümüz destek ve ilgi ıçin teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere..."

MASUMİYET DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir. Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar. Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Masumiyet dizisi haberleri