Türbanını çıkaran gelin adayı Hanife Gürdal bikinili pozunu paylaştı

Türbanını çıkaran gelin adayı Hanife Gürdal bikinili pozunu paylaştı

Yayından kaldırılan evlendirme programlarının popüler ismi Hanife Gürdal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yarışma programlarının bitmesiyle türbanını çıkaran Hanife, mayolu pozundan sonra şimdi de bikinili fotoğrafını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden havuzda mayolu pozunu paylaşan Hanife Gürdal çok ses getiren bir paylaşıma daha imza attı. İyi bir sosyal medya kullanıcısı olan Hanife bikinili pozuna, "İyice zumlayın bikini giydim bir de bu rezilliğim yetmezmiş gibi poz verdim bakın bakalım" notunu ekledi.

Türbanını çıkaran gelin adayı Hanife Gürdal bikinili pozunu paylaştı - Resim : 1

Hanife'nin bu paylaşımını bazı sosyal medya kullanıcıları sert bir şekilde eleştirdi. Fenomen gelin adayının bir takipçisi, "Kapalıyken birden bire bu kadar açılmak... Açıldığını bu kadar göze sokmak. Çok garip" yorumunda bulundu.  

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

Esra Erol ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programlarıyla tanınan Hanife, ekranlardan ayrılmasıyla bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Hanife Gürdal, yaptığı paylaşımlarla sık sık eleştiriliyor. 

Hanife Gürdal bikinili poz sosyal medya hanife gürdal kimdir Esra Erol Zuhal Topal havuz mayolu poz