Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgası sonrası mesajlar ifşa oldu! Ekinci'nin yerine gelen isim belli oldu

Magazin Haberleri
Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgası sonrası mesajlar ifşa oldu! Ekinci'nin yerine gelen isim belli oldu

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programındaki gerginlik geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Canlı yayında Nihat Doğan ve Seyhan Soylu ile tartışan Tuğba Ekinci yayını terk etmişti. Kavga sonrası mesajlaşmalar da ifşa oldu.

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ın sunduğu 'Al Sana Haber' adlı program her yayınıyla olay olmaya devam ediyor. Canlı yayında Türk-Kürt polemiği yaşanmış Tuğba Ekinci sinirlenerek yayını terk etmişti.

NURSELİ İDİZ YENİ YORUMCU OLDU

Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'ya kızan Tuğba Ekinci programa bir daha gelmeyeceğini söylemişti. Tuğba Ekinci yerine yorumcu olarak Nurseli İdiz programa dahil oldu.

MESAJLAR İFŞA OLDU

Seyhan Soylu ise Whatsapp grubunda Nihat Doğan ile Tuğba Ekinci’nin kavgalarını ifşa etti. Tuğba Ekinci Whatsapp grubundan çıkarıldı.

İBRAHİM TATLISES ÖRNEĞİ VERDİ

Tuğba Ekinci'nin mesajlarda "Kürdün en büyük düşmanı Kürttür. Başta İbrahim Tatlıses ibreti alemde az çekmedi kendi memleketlisinden çektiği kadar, çaylaklar yaşayarak öğrenecekler" dedi.

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgası sonrası mesajlar ifşa oldu! Ekinci'nin yerine gelen isim belli oldu - Resim : 1

Nihat Doğan ise "Programda olmayan insanları sayfadan atalım" deyince Ekinci çok kızdı. Ekinci "Cümleni dikkatli kur" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Al Sana Haber Flash TV Nurseli İdiz Nihat Doğan Tuğba Ekinci magazin haberleri Seyhan Soylu