Tuğba Ekinci'den Erkan Petekkaya'ya sert sözler

Çukur Dizi Haberleri
Tuğba Ekinci'den Erkan Petekkaya'ya sert sözler

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz'ı hedef alarak Acun Ilıcalı'ya söylediği sözler gündem olmuştu. Petekkaya'nın sözlerine Tuğba Ekinci ateş püskürdü.

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki göstermişti. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede silmişti.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan "Peşimde" şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Kerimcan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya'nın, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdi. Kerimcan Durmaz'ın uçaktaki skandal görüntülerini hatırlatan Petekkaya, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. 

Acun Ilıcalı ise Survivor son bölümde "Bizde dizi yapan adam bana küfrediyor" diyerek bu konuda kısa bir ifadede bulunmuştu.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, bu konuda da sessiz kalmadı. Ekinci, Erkan Petekkaya'ya hakkında sert sözler sarf etti.

Tuğba Ekinci'den Erkan Petekkaya'ya sert sözler - Resim : 1

Ekinci paylaşımında, "Hayırdır sen ilk defa mı ağır abi rolü aldın, etkisinde mi kaldın? Çık rolünden sana ne Kerimcan'dan Acun'dan tv8'den sen önce melek gibi karına sadık ol kendi hayatına bak! Adamsan aç telefon söyle" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi dizi dizi haberleri