Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı

Sefirin Kızı
Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra soluğu Bodrum'da aldı. Tatil sezonunu açan ünlü oyuncu, bot ve ceketiyle plaja inince tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı çekimlerini tamamladıktan sonra kısa süreliğine İstanbul'a dönen Tuba Büyüküstün, Bodrum’da tatile çıktı. Yalıçiftlik'te bulunan bir otelde tek başına görüntülenen Büyüküstün, plaj tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. 

Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı - Resim : 1

Ayağında bot ve sırtında ceketiyle beach'e gelen Büyüküstün'ü görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Botlarını ve çoraplarını çıkararak, gölgede uzanan Tuba Büyüküstün bir yandan yeni projesi için senaryo okurken bir yandan da selfie çekmeyi ihmal etmedi. 

Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı - Resim : 2

Tuba Büyüküstün'ün, danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı - Resim : 3

AYNI YERDE FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum'da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı. İkili üç aydır takipleşiyor.

Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı - Resim : 4

Erdinç Çatak, sosyal medya hesabında Küçük İskender'in, "Anlaşılmak istiyorum... Sevdiğim bir şarkıyı herhangi biriyle paylaşırken aynı duyguları hissetmek arzusu bu. Evet, tıpkı bu. Sese, ahenge kapılırken, kendini müziğin ritmine verirken yanında bir diğerinin olabilmesi; görkemli bir anda birlikte sadeleşebilmek. Birlikte dans edebilmek gibi" sözlerine yer verdi. Büyüküstün'ün bu paylaşımı beğenmesi de gözlerden kaçmadı.

Tuba Büyüküstün'ün plaj tarzı şaşırttı! Gören bir daha baktı - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

Tuba Büyüküstün tuba büyüküstün fotoğrafları Bodrum magazin haberleri Sefirin Kızı dizisi