Pelin Öztekin'in bikinili paylaşımı takipçilerini ikiye böldü

Pelin Öztekin'in bikinili paylaşımı takipçilerini ikiye böldü

Mart ayında babası Rasim Öztekin'i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin'in bikinili pozu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Yaklaşık 7 yıl önce 153 kiloyken geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kiloya düşen Pelin Öztekin, 8 Mart’ta babası Rasim Öztekin’i kaybetmişti.

Pelin Öztekin'in bikinili paylaşımı takipçilerini ikiye böldü - Resim : 1

Babasının vefatının ardından büyük bir acı yaşayan Pelin Öztekin, önceki gün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü. 

Instagram hesabından havuz içinde bikinili pozunu "Sezonum başladı" notuyla paylaşan Öztekin, kimi takipçileri tarafından beğeni toplarken, kimi takipçileri tarafından ise eleştirildi. 

Pelin Öztekin'in bikinili paylaşımı takipçilerini ikiye böldü - Resim : 2

Bazı kullanıcılar yaptığı paylaşıma "Ne çabuk unutuldu babanız da böyle pozlar veriyorsunuz" yorumunda bulunurken, bazı kullanıcılar ise yaptığında yanlış bir şey olmadığını savundu.

Pelin Öztekin'in bikinili paylaşımı takipçilerini ikiye böldü - Resim : 3

"ZAMANLA DAHA DA DERİNLEŞİYOR SENSİZLİĞİM"

Usta sanatçı Rasim Öztekin, geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Usta sanatçının ölümü 7'den 70'e herkesi yasa boğdu.

Öztekin, Instagram hesabından babasının kucağında çekilmiş, çocukluğuna ait bir fotoğrafı yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Zamanla dediler… Zaman? O kadar kifayetsiz kalıyor ki bu söz şu anlarda... Ben söyleyeyim Babiş, hiç zamanla geçmiyor gidişin hatta daha da derinleşiyor sensizliğim. Gittiğin turne, çektiğin film diye kendimi kandırdığım boşluğun ansızın vuruyor içime. Keşke içimi çıkarıp koyabilsem önüme!"

Kaynak: Haber Global TV

Pelin Öztekin pelin öztekin kaç kilo verdi