TRT 1 tercihini yaptı: Milli maç yerine Masumlar Apartmanı'nı seçti

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
TRT 1 tercihini yaptı: Milli maç yerine Masumlar Apartmanı'nı seçti

Türkiye A Milli Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ni canlı yayınla ekrana taşıyan TRT 1, 30 Mart Salı akşamı oynanacak Türkiye - Letonya maçı için sürpriz bir karar aldı.

Türkiye A Milli Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ni canlı yayınla ekrana taşıyan TRT 1, 30 Mart Salı akşamı, TRT 1'de canlı yayınlanması beklenen Türkiye - Letonya maçını TRT Spor'da yayınlamaya karar verdi.

TRT 1'de 30 Mart Salı akşamı Masumlar Apartmanı'nın 28. bölümü ekrana gelecek.

TRT, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynanan Hollanda ve Norveç maçını TRT 1'de yayınlamıştı.

Türkiye - Letonya milli maçı Salı günü TRT Spor'dan 21.45'ten itibaren canlı yayınlanacak.

TRT 1 tercihini yaptı: Milli maç yerine Masumlar Apartmanı'nı seçti - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM FRAGMANI

İnci'nin zorlamasıyla psikologla görüşmeye başlayan Han’ın yeni bir sırrı daha ortaya çıkıyor. Evdeki herkesin farklı farklı hareket etmesi Safiye’yi bile çileden çıkarır. Sürekli Safiye’nin aklına giren annesi hem Gülben’den hem Neriman’dan hem de Baba’nın yaptıklarından her zaman olduğu gibi Safiye’yi mesul tutar.

Masumlar Apartmanı 28. bölüm 30 Mart Salı günü saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Masumlar Apartmanı türkiye norveç 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri saat kaçta masumlar apartmanı 28. bölüm masumlar apartmanı son bölümde neler oldu