Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı
Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Uyanış: Büyük Selçuklu ve Payitaht Abdülhamid gibi başarılı dönem dizilerini seyirciyle buluşturan TRT 1, Barbaroslar dizisini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Dizi hayranları tarafından merakla beklenen Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Türk denizcilik tarihinin efsane karakterleri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı TRT 1 dizisi Barbaroslar, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini Barbaroslar'ın ilk bölümü 16 Eylül Perşembe günü saat 20.00 TRT 1'de yayınlanacak. 

Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

BARBAROSLAR KONUSU NEDİR?

Es Film imzalı dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatı konu edinilecek.

Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı Barbaroslar dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun yer alıyor. 

Dizide Engin Altan Düzyatan, Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi olan Oruç Reis'i canlandırırken, Hayrettin Paşa'ya ise yeni başarılı bir oyuncu Ulaş Tuna Astepe hayat veriyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Barbaroslar Barbaroslar dizisi Barbaroslar dizisi haberleri Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak Barbaroslar dizisi konusu Barbaroslar dizisi oyuncuları Barbaroslar 16 Eylül Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe dizi dizi haberleri TRT 1