Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler...

Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler...

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleri paylaştığı TRT 1'in yeni tarihi dizisi Barbaroslar'ın setinden yeni kareler geldi.

Türk denizcilik tarihinin efsane karakterleri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı TRT 1 dizisi Barbaroslar'ın çekimleri başladı. 

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Barbaroslar'ın setinden yeni kareler TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından Twitter’da paylaşıldı. 

Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler... - Resim : 1

İbrahim Eren paylaşımını, “Barbaros kardeşlerin hikayesini anlatacağımız dizimizin çekimleri devam ediyor. Yakında @TRT1’de!” sözleriyle paylaştı.

Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler... - Resim : 2

Dizide Ulaş Tuna Astepe Barbaros Hayreddin Paşa, Engin Altan Düzyatan da kardeşi Oruç Reis karakterini canlandıracak.

Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler... - Resim : 3

BARBAROSLAR KONUSU NEDİR?

Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatı konu edinilecek.

Merakla bekleniyor! Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler... - Resim : 4

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı Barbaros dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun yer alıyor. 

BARBAROS DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini Barbaroslar'ın Eylül'de TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Barbaroslar dizisi dizi dizi haberleri Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak TRT 1 TRT 1 dizileri TRT Genel Müdürü İbrahim Eren