TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler başlıyor!

Dizi Haberleri Seksenler
TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler başlıyor!

TRT 1'in fenomen dizisi 'Seksenler'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00'de ekranlarda olacak.

Sevilen dizi Seksenler için artık geri sayım başladı. Seksenler 9. sezonuyla sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Seksenler dizisi izleyici karşısına yeniden haftalık dizi olarak ekranlara gelecek. Fenomen dizinin 492. yeni bölümü 24 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak. 

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler başlıyor! - Resim : 1

KADROYA YENİ İSİMLER KATILDI

Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Demirel ve Reha Özcan yer alıyor. Ayrıca 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor.

2009 Miss Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılıyor. Çağatay rolünde gördüğümüz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber 'Rukiye'nin karşısına çıkıyor.

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler başlıyor! - Resim : 2

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da 'Seksenler' kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor.

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri Seksenler seksenler dizisi haberleri Seksenler dizisi