Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! 'İhanete dayanamadı'

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! 'İhanete dayanamadı'

Magazin gündemine bomba gibi düşen 'geçmişi kirli' polemiği ve tecavüz suçlamasının ardından Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan barıştı. Günlerce konuşulan konuyla ilgili ise yeni iddialar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil’in 'geçmişi kirli' açıklamasına Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’in Tuğba Coşkun ile evliliği sırasında evdeki çalışana tecavüz ettiğini söyleyerek karşılık vermişti.

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! 'İhanete dayanamadı' - Resim : 1

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Mehmet Ali Erbil özür diledi. Seda Sayan ise aldatmaydı 'ben yanlışlıkla tecavüz dedim' dedi.

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! 'İhanete dayanamadı' - Resim : 2

"MEHMET ALİ ERBİL OĞLUNUN BAKICISIYLA FLÖRTLEŞTİ"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Çoşkun'u ayrılığa götüren süreç hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Posta gazetesinden Suna Akyıldız'ın, "İhanetin Hikayesi" başlıklı yazısında, 2011 yılında dünyaevine girip 2015'de boşanan ikilinin ayrılığına dair şu bilgileri verdi:

"Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun’un flört ettikleri dönemde Mali’nin çapkınlığı yüzünden ayrıldı. Araya Seda Sayan girip, çifti tekrar barıştırdı. Ve ikili evlendi. Bir süre sonra da oğulları Ali Sadi dünyaya geldi.

Fakat Mehmet Ali Erbil’in çapkınlıkları bir türlü bitmek bilmedi. En sonunda da oğlunun bakıcısı ile flört etmeye başladı. Evdeki diğer bir çalışan bu durumu Tuğba Coşkun’a anlattı.

Tuğba bakıcı kadınla Mehmet Ali Erbil’i yüzleştirdi. Mehmet Ali’nin bu kaçamağı ortaya çıkınca bakıcı kadın Erbil’in kendisini bu ilişkiye zorladığını söyleyerek kendini savundu.

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! 'İhanete dayanamadı' - Resim : 3

Bu olaydan sonra Tuğba, ihanetin artık evine kadar, oğlunun yanına kadar girmesine dayanamadı ve Ali Sadi’yi alarak evi terk etti. Boşanmaya karar verdi.

Ali Sadi’nin psikolojisi bozulmasın diye de bu durumun aile arasında kalmasına karar verildi. Ama gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir durumu olunca, hikayenin aslını yazmak istedim."

Mehmet Ali Erbil tuğba coşkun magazin haberleri Seda Sayan