TRT 1'in reyting rekortmeni dizilerinin yeni sezon yayın tarihleri belli oldu

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri Gönül Dağı
TRT 1'in reyting rekortmeni dizilerinin yeni sezon yayın tarihleri belli oldu

TRT 1'in reyting rekortmeni dizileri Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı, yaz sezonunda yine izleyici karşısında olacak. Sevilen dizilerin yeni sezon tarihleri de belli oldu.

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizileriyle ilgili hayranlarını sevindirecek haber geldi.

TRT 1 aldığı yeni karar ile yaz ayları boyunca bu iki başarılı dizisinin tekrar bölümlerini yayınlama kararı aldı. Buna göre Gönül Dağı dizisi hafta içi her gün saat 12.20’de, Masumlar Apartmanı dizisi ise yine hafta içi her gün 15.25’te TRT 1'de yayınlanacak. 

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi 30. bölüm itibari ile sezon finali yaptı.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizilerinin yeni sezon yayın tarihleri belli oldu - Resim : 1

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi ise 37. bölümüyle birlikte hayranlarına veda etti.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizilerinin yeni sezon yayın tarihleri belli oldu - Resim : 2

Sevilen dizilerin 2. sezonları Eylül ayında TRT 1 ekranlarında olacak. 

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ KONUSU

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesi anlatılıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek ekrana uyarlandı.

Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 1. bölüm fragmanı yayımlandı!

Bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi...

Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat... Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı... Bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali Yılki Atları...

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişir. İnci, ailesi büyük sırlarla çevrili olan Han’ın arabasına çarpar ve ikilinin yolları böylelikle kesişir.

Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişir. İnci’ye aşık olan Han, ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesinin hayatı, İnci ve Safiye’nin yıllar sonra ortaya çıkan aşkı Naci’yle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri Masumlar Apartmanı dizisi haberleri Gönül Dağı Gönül Dağı dizisi haberleri