Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci, Han'a saldırıyor

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci, Han'a saldırıyor

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Han'ın kazan dairesinde sakladığı Naci, oradan kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Naci, Safiye'ye yemeğin içinde mesajını gönderiyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başroller yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanında; Naci oradan kurtulduğu an Safiye'nin yanına gitmeyi düşlerken Safiye İnci'yle oturmuş ona Naci'yi anlatır. Öte yandan Naci Han'ın boğazına bıçak dayar ve kendisini oradan çıkarmasını söyler. Diğer tarafta Esat Han'a Gülben'i mutlu etmek istediğini söylerken Gülben bunu duyar. Gülben Han'a oldukça öfkelenir. Han ise İnci'nin yeni iş yerinden hiç memnun değildir. Naci Safiye'ye yardım notu gönderir.

MASUMLAR APARTMANI 31. BÖLÜM FRAGMAN 

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci, Han'a saldırıyor - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.  Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.  Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizi haberleri