Masumlar Apartmanı'nda bir ilk! Safiye İstanbul'u turluyor

Masumlar Apartmanı Fragman Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı'nda bir ilk! Safiye İstanbul'u turluyor

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen bölüme, Safiye'nin lise aşkı Naci'yle dışarı çıkması damga vuracak.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabının Çöp Apartman bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 22 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek olan 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi takipçileri tarafından merakla beklenen 23. bölümde Safiye'nin büyük değişimi gözler önüne seriliyor. 

SAFİYE'NİN MUTLULUĞUNA YİNE GÖLGE DÜŞÜYOR!

Masumlar Apartmanı 22. bölümde Naci ile evlerinin önünde çay içen Safiye bu kez büyük bir adım atıyor ve uzun yıllar sonra ilk kez İstanbul'u turluyor. Naci'yle sinemaya bile giden Safiye, gezi sırasında Naci'nin kriz geçirmesiyle şoka uğruyor.

Masumlar Apartmanı'nda bir ilk! Safiye İstanbul'u turluyor - Resim : 1

Naci'nin rahatsızlandığını gören Safiye, kendini suçlayarak sinir krizine giriyor.

Masumlar Apartmanı'nda bir ilk! Safiye İstanbul'u turluyor - Resim : 2

Masumlar Apartmanı, her salı saat 20.00'de TRT 1'de.

MASUMLAR APARTMANI'NDA 22. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur. İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır.

Masumlar Apartmanı'nda bir ilk! Safiye İstanbul'u turluyor - Resim : 3

Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırır. Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜM FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi dizi haberleri Masumlar Apartmanı 23. bölüm fragmanı izle TRT 1 dizileri