Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu?

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu?

Oyuncu Tansel Öngel'in Masumlar Apartmanı dizisine senaryo gereği veda etmesi beklenirken yepyeni bir iddia ortaya atıldı. 

Bu sezonun sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda Safiye ve Naci'nin aradan geçen yıllara ve zor şartlara direnen aşkı çok sevildi ve her fırsatta seyirciyi ekran başına kilitledi.

Masumlar Apartmanı'na 10. bölümde dahil olan ve kısa zamanda adından söz ettiren Tansel Öngel, yapım şirketiyle 13. bölümlük anlaşma yaptığı ortaya çıkmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre , Naci karakterinin sevilmesi rolün uzamasına neden oldu. Son dönemde birçok dijital projeden de teklif alan Öngel'in projeye bir süre daha devam edeceği konuşuluyor.

Masumlar Apartmanı'nda, ölümcül bir hastalığa yakalandığı bilinen Naci'nin hastalığına dair detaylara henüz yer verilmedi. 

MASUMLAR APARTMANI'NDA BİR İLK

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabının Çöp Apartman bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 22 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek olan 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi takipçileri tarafından merakla beklenen 23. bölümde Safiye'nin büyük değişimi gözler önüne seriliyor. 

Naci ile birlikte dışarı çıkan Safiye, uzun yıllar sonra ilk kez İstanbul'u turluyor ancak gezi sırasında Naci'nin kriz geçirmesiyle şoka uğruyor.

Naci'nin rahatsızlandığını gören Safiye, kendini suçlayarak sinir krizine giriyor.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976'da doğdu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Bazı Televizyon Dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyılda 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı. Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır.

TANSEL ÖNGEL'İN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Masumlar Apartmanı 2020 (Naci)Kanıt Ateş Üstünde (2016) : KaanYaz'ın Öyküsü (2015) : MertBenim İçin Üzülme (2012) : NiyaziMuhteşem Yüzyıl (2011) : Alvise GrittiGeniş Aile (2010) : Cihangir (KonukOyuncu)Kılıç Günü (2010) : Kılıç AliBu Kalp Seni Unutur Mu? (2009) : YalçınElveda Derken (2007) : KerimAdak (2006) : ZeynelGüz Yangını (2005) : KeremKaybolan Yıllar (2006) -konuk oyuncuAvrupa Yakası (2005) : DemirUy Başuma Gelenler (2004) : (Volkan)Bizim Köyün Şarkısı (2018)Babamın Kanatları (2016) - ResulSon Mektup / Film (2015) : Tayyareci Salih Ekrem YüzbaşıMucize (2014) - CemiloDekupe(Kısa Film) (2011) - SerkanKısmet(Kısa Film) (2004) - Kadir

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi dizi haberleri Tansel Öngel Masumlar Apartmanı 23. bölüm fragmanı izle