Masumlar Apartmanı dizisinden flaş Deniz Tansel Öngel kararı!

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı dizisinden flaş Deniz Tansel Öngel kararı!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda akıbeti seyirci tarafından merak edilen Naci karakteriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı'nda Naci dönemine ara veriliyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci, Ankara'ya gidiyor. Ünlü oyuncunun tekrar diziye dönüp dönmeyeceği ise şimdilik net değil. Bir ara rolünün sezon sonuna kadar uzatılması gündeme gelen Öngel'in son olarak hikayesine ara verilme kararı alındı.

Bu arada birçok dijital projeden teklif giden Tansel Öngel'in bir müzik şirketi de albüm yapmasını istiyor.

Masumlar Apartmanı dizisinden flaş Deniz Tansel Öngel kararı! - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI’NDA NACİ’NİN HASTALIĞI NE?

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı diziye dair en merak edilen konulardan bir tanesi olurken Naci'nin hastalığına dair henüz bir ayrıntı verilmedi. Masumlar Apartmanı Naci'ye ne olacağı, hastalığı ile ilgili son gelişmelerin ilerleyen bölümlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisinden flaş Deniz Tansel Öngel kararı! - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM ÖZETİ

İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han’ı ne de Memduh’la Ege’yi görür. İnci’nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur. Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege’ye destek olurken kendini aşan bir harekette bulunur. Safiye ise olanların ardından kendini temizliğe verir. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını canlandırır. Gülben, hala Esat’la iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. Han, Naci’yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak yaptığı hamlenin sonuçları ağır olacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi Deniz Tansel Öngel masumlar apartmanı dizisi haberler