Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz: "Oyunculuğa kızgınım..."

Magazin Haberleri
Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz: "Oyunculuğa kızgınım..."

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans olduğunu açıkladı. Ödüllü oyuncu, sosyal medyada yayınlanan bir videoda mesleğine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Çukur'un Timsah Celil'i, Cam Tavanlar'ın Şinasi'si başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu sosyal medyada duyurdu. Instagram ve Tiktok'ta değişimiyle ilgili paylaşımlar yapan Ahmet Melih Yılmaz son haliyle gündem oldu.

Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz: "Oyunculuğa kızgınım..." - Resim : 1

“OYUNCULUK İÇİN MOTİVASYONUM YOK”

TikTok hesabını aktif olarak kullanan Yılmaz’ın, bu platformda gerçekleştirdiği bir yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı. Oyunculuğa devam edip etmeyeceği merak konusu olan Yılmaz, “Kendimi erteledim oyunculuk yüzünden… O yüzden oyunculuğa çok kızgınım…. Bunun kimseyle alakası yok. Benim oynayacak ne bir halim ne de motivasyonum var. Şu halimle Ankara’da küçük bir işletme açarım, kendi çorbamı yaparım… 10 masa koyarım oraya, yaşar giderim. Gelecek hayalim ve büyük beklentilerim yok. Kimseyi de bekleyemem artık. Birilerinin bana saygı duymasını da beklemeyeceğim. Ben travesti oldum diye mücadele etmek zorunda değilim. Ben savaşçı değilim ki… Ben yaşamak istiyorum” dedi.

Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz: "Oyunculuğa kızgınım..." - Resim : 2

ÖDÜL TÖRENİNDE GÖNDERME YAPMIŞ

Öte yandan 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde, 2020 yılında ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Ahmet Melih Yılmaz'ın, törende yaptığı konuşmada, aldığı ödülü göstererek, "Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır’’ demiş.

Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz: "Oyunculuğa kızgınım..." - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Melih Yılmaz trans birey