Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi

Teşkilat Dizi Haberleri
Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi

TRT 1'in MİT'i konu alan dizisi Teşkilat'ın 2. sezon ilk bölümü nefes kesti. Son olarak EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp'in canlandırdığı Halit Başkan karakteri, Mete Başkan'ın yerine MİT'in özel ekibinin başına geçti.

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat, 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de ekranlara geldi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisi, 15. yeni bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi.

Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi - Resim : 1

ÜNLÜ OYUNCULAR DİZİYE KATILDI

Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda ünlü isimler de katıldı. Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp diziye katılan oyuncular oldu.

Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi - Resim : 2

METE BAŞKAN'IN YERİNE GEÇTİ!

Uzun süre EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandırmaya başladı. Halit Başkan, MİT'in özel ekibinin başına geçerek kendini ekibe tanıttı. MİT'in özel ekibinin başı olan Mete Başkan ise bir veda mektubuyla başka bir göreve gönderildiğini duyurdu.

Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi - Resim : 3

TEŞKİLAT’A GERİ DÖNÜYOR

Usta oyuncu Mesut Akusta ise Instagram hesabından Murat Türkmen'in "İmparator geri döndü" notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabından da hayranlarıyla paylaştı.

Teşkilat dizisinde Mete Başkan’ın yerine MİT ekibinin başına o isim geldi - Resim : 4

Ünlü oyuncu, diziye ilerleyen bölümlerde yeniden dahil olacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

Teşkilat dizisi teşkilat 2. sezon TRT 1 TRT 1 dizileri Mesut Akusta Mesut Akusta Mesut Akusta sağlık durumu Teşkilat dizisinin konusu Teşkilat 15. bölüm