Teşkilat kadrosuna bomba transfer!

Dizi Haberleri Teşkilat
Teşkilat kadrosuna bomba transfer!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği, TRT 1 ekranında reyting rekorları kıran 'Teşkilat'ın 26 Eylül Pazar akşamı başlayacak yeni sezonunda usta bir isim kadroya katılıyor.

Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Teşkilat’ ikinci sezonda kadrosu genişliyor. 

Usta oyuncu Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı. Boyav, dizide, Sadık nam-ı diğer Tövbekar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. 

Teşkilat kadrosuna bomba transfer! - Resim : 1

'Teşkilat’ın eski mensuplarından biri olan ve Yıldırım’ın geçmişinde kilit bir noktada duran Tövbekar, tarafını belli etmeyen soğukkanlı tavrı ve istihbarat dünyasına hakimiyeti ile seyircinin tarafını çözemeyeceği bir karakter olarak dikkat çekecek.

Teşkilat kadrosuna bomba transfer! - Resim : 2

'Teşkilat’ ikinci sezon bölümleriyle 26 Eylül Pazar TRT 1’de başlıyor… 

Teşkilat kadrosuna bomba transfer! - Resim : 3

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU

Teşkilat dizisinde, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana geliyor.

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri ilk kez bir dizide yer alıyor. 

Teşkilat kadrosuna bomba transfer! - Resim : 4

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Hakan Boyav teşkilat 2. sezon teşkilat 2. sezon ne zaman TRT 1 TRT 1 dizileri Teşkilat oyuncu kadrosu dizi dizi haberleri