Taylor Swift ile Kanye West'in ses kaydı sızdırıldı! 'Haklı olduğum ortaya çıktı'

Taylor Swift ile Kanye West'in ses kaydı sızdırıldı! 'Haklı olduğum ortaya çıktı'

Yıllardır kavgalı olan dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift ile Kanye West'in 2016'da kaydedilmiş telefon konuşmalarının montaşsız hali basına sızdırıldı.

Kanye West, MTV Müzik Ödülleri'nde Taylor Swift'in ödül konuşmasını yarıda keserek, "Beyonce'nin 'Single Ladies' şarkısının klibi ödülü daha çok hak ediyor" ifadelerini kullandı. O günden bu yana ikili arasında adeta savaş başladı.

Taylor Swift ile Kanye West'in ses kaydı sızdırıldı! 'Haklı olduğum ortaya çıktı' - Resim : 1

Olayların ardından West'in Swift'i eleştirdiği 'Famous' adlı şarkıyı yayınlaması gerilimi arttırdı. Kanye West, Taylor Swift'i arayarak, parçayı kaydetmeden önce telefonda, aşağılayıcı kelimeleri gizleyerek yayınlamak için izin istedi. Swift ise, bu konuşmanın ardından "Bunları bir iltifat olarak alıyorum" diyerek kabul etti. Şarkı piyasaya sürüldüğünde ise küfürlü ifadeler kullanıldı ve sözlerinin Taylor Swift'i hedef aldığı ortaya çıktı. 

Daha sonra Swift, bir açıklama yaparak, telefon konuşmalarını inkar etmedi ve West'in şarkısında geçen 'Fahişe' kelimesini sakladığını öne sürdü. Ardından Kanye West'in ailesi ve hayranları şarkıcıya karşı cephe alarak onu bitirme projesi başlattı.

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Yıllar önce ikilinin yaptığı telefon görüşmesinin montajsız ses kayıtları basına sızdırıldı. Kayıtlar, Swift'in doğruyu söylediği ve West'in küfürlü kelimeleri ona söylemediği ortaya çıktı. 

"HAKLI OLDUĞUM KANITLANDI"

Şarkıcı, sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: 

"Sızdırılan video hakkında nasıl hissettiğim sorularına yanıt vermek yerine, başından beri doğru söylediğim kanıtlandı. Hani illegal şekilde çekilen ve birinin videoyu kesip manipüle ederek 4 yıldır bana, aileme ve hayranlarıma cehennemi yaşatan o video."

Taylor Swift Kanye West