Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisindeki gündem olan sahneyle ilgili konuştu

Savaşçı
Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisindeki gündem olan sahneyle ilgili konuştu

FOX TV'nin uzun soluklu dizisi Savaşçı'da Göktürk Albay'ı canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, dizinin son bölümünde gündem olan sorgu sahnesiyle ilgili konuştu.

Fox TV’de 5 sezondur devam eden Savaşçı dizisine 100. bölümde dahil olan oyuncu Tamer Karadağlı, dizide canlandırdığı Göktürk Albay'ı karakteriyle izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisindeki gündem olan sahneyle ilgili konuştu - Resim : 1

Savaşçı’daki bir sorgu sahnesinde rolü gereği babası ile karşılaşan ve eşi ile çocuklarının öldüğünü öğrendiği anda sergilediği isyanı ile izleyenlere duygulu anlar yaşatan sanatçı, sosyal medyada da günün konusu oldu. 

Ünlü oyuncu, kendisine gelen olumlu eleştirilerden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisindeki gündem olan sahneyle ilgili konuştu - Resim : 2

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeva’nın adamlarından kurtulan Albay Göktürk, üsse gelir. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırır. Hemen sorguya alınan Albay Göktürk, Turan Birliği’ni bozmak için gerçekleştirilen eylemleri kesinlikle kendisinin yapmadığını söylese de, ne babası Gündüz Göktürk’ü ne de Albay Kopuz’u buna inandırması hiç kolay olmayacaktır. Çünkü eldeki bütün deliller onun suçlu olduğunu göstermektedir. Göktürk Albay başından geçenleri bütün detaylarıyla anlatır ve gerçeklerin ortaya çıkması için tek bir kilit  vardır: Yeva!

Yeva’nın yakalanması için gelen istihbarat doğrultusunda  Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar’ın aldığı önemli bir bilgi karargahı alarma geçirir. Ancak Mösyö, kendisi için artık tehlike arz eden Albay Göktürk’ü ortadan kaldırmak için yeni planını çoktan devreye sokmuştur. Her şeyi göze alan Göktürk Albay ise bu defa Mösyö’nün planını suya düşürüp, suçsuz olduğunu ispatlayabilecek midir? 

Savaşçı her cumartesi saat 20.00'de Fox TV'de!

Kaynak: Haber Global TV

Savaşçı dizisi Savaşçı dizisi haberleri Tamer Karadağlı Fox TV FOX TV dizileri dizi haberleri Savaşçı