Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü

Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün spor yaparken talihsiz bir kaza geçirdi.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan model Çağla Şıkel, yaz sezonunu Çeşme'de geçiriyor.

Instagram hesabın üzerinden yaptığı fotoğraflarla adından söz ettiren Şıkel, son paylaşımıyla dikkat çekti. 

Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü - Resim : 1

42 yaşındaki manken, sosyal medya hesabından yoga yaparken amuda kalktığı bir fotoğrafı, "Çenemin üzerine düşmeden az evvel..." notuyla yayınladı.

Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü - Resim : 2

Çağla Şıkel'in paylaşımına takipçileri tarafından "Geçmiş olsun" yorumları yapıldı.

Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü - Resim : 3

AŞK İDDİASI

Geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. İkili, Alaçatı'daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görülmüştü. Çiftin geçtiğimiz günlerde Urla'da baş başa yemek yediği anlar ortaya çıkmıştı.

"AŞK OLURSA SÖYLERİM"

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrasında Çağla Şıkel, suskunluğunu bozup, 'Aşk' haberlerini yalanlamıştı. Ünlü manken, Instagram hesabından kısa ve net bir açıklama yaparak, "Hayatımda biri olursa size söylerim." ifadelerini kullanmıştı.

Talihsiz kaza! Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü - Resim : 4

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan Şıkel, son paylaşımıyla dikkat çekmişti. Takipçilerine beslenmesiyle ilgili bilgi veren Şıkel, gönderisinde, "Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın sürekli bu şekilde besleniyorum... Dün gece chedar soslu patates kızartması, bugün de pizza yedim. Onun şeysi oluyor bu... Denge önemli." ifadelerini kullanmıştı. Ünlü mankenin bu esnada Kaan Yıldırım'ın ortağı olduğu bir fabrikanın ürettiği maskelerden taktığı görülmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Çağla Şıkel Kaan Yıldırım Çağla Şıkel kaç yaşında Çağla Şıkel pozlar Çağla Şıkel fotoğraflar