Ahu Tuğba'dan olay paylaşım! Kızının lüks otomobilini çöpe attı

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'in lüks otomobilini çöpe attığı anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Ahu Tuğba, son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. 

Şu sıralar kızı Anjelik ile birlikte Miami'de bulunan Ahu Tuğba, kızının lüks otomobilinin içinden çektiği videoyu paylaştı ve "Buradaki tamirci adi altında hiç bir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda" dedi.

Bu ilginç anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Ahu Tuğba'dan olay paylaşım! Kızının lüks otomobilini çöpe attı - Resim : 1

Bir döneme damga vuran Ahu Tuğba kızının pozlarını da geçtiğimiz günlerde paylaşmış ve "Vampirella saçını seviyor. Benim kızım tatlı bir tavşan. Kendi saçını boyamış... Ah çok çabuk büyüyorlar... Kızımm Anjelique..." notunu düşmüştü.

AHU TUĞBA'NIN KIZI ANJELİK CALVİN KİMDİR?

Geçtiğimiz yıl Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren Ahu Tuğba'nın 27 yaşındaki kızı Anjelik Calvin, bir şirkette genel müdür olmak yerine kariyerinde farklı bir yol çizmişti. Kendi bölümünün dışında Florida'daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamlamış; silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun olmuştu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile merak ediliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Ahu Tuğba Miami Anjelik Calvin magazin haberleri Amerika