Taha Duymaz'ın Instagram hesabı neden kapatıldı?

Sosyal medyadan paylaştığı yemek videolarıyla beğeni toplayan 17 yaşındaki fenomen Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı. Peki, Taha Duymaz'ın Instagram hesabı neden kapatıldı?

Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşayan 17 yaşındaki Taha Duymaz, sosyal medya için hazırladığı yemek videoları ile fenomen oldu. Mütevazı evinin mutfağından takipçilerine seslenen Duymaz, Instagram hesabıyla 1 milyon 500 bin kişiye ulaşıyordu. 

TAHA DUYMAZ: FAKİRSİN, TELEFONUN BERBAT DİYE ÇOK LİNÇ YEDİM

"YILLARIM ELİMDEN ALINDI"

Geçtiğimiz günlerde 2015 yılından beri kullandığı Instagram hesabı kapanan Taha Duymaz, büyük üzüntü yaşadı. Duymaz, bir takipçisinin sponsorlar tarafından yollanan 2 bin lirayı ne yaptığını sorması üzerine "Annene sor o bilir" demiş ve ardından küfür etmişti. Takipçisine ettiği hakaretten dolayı şikayet edilen Duymaz'ın 1 milyon takipçili Instagram hesabı kapandı. Duymaz, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

"Intagram hesabım kapatıldı. Sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Sabahtan beri kendime gelemedim. Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim. Ben kendimde değildim, yıllarım elimden alındı. Herkes hakkını helal etsin."

Taha Duymaz'ın Instagram hesabını geri alıp alamayacağı merak konusu oldu.

Taha Duymaz