Survivor'da kim diskalifiye olacak? Survivor'a veda eden yarışmacı kim?

Survivor All Star Acun Ilıcalı
Survivor'da kim diskalifiye olacak? Survivor'a veda eden yarışmacı kim?

Survivor'da kim diskalifiye olacak? sorusunun yanıtı yarışmanın 59. bölüm fragmanının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Barış Murat Yağcı ve Merve Aydın sakatlık geçirmişti. Elif Gören de bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşıyor.

Survivor'da kim diskalifiye olacak? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar yarışmanın ekranlarda izlenen 59. bölüm fragmanından sonra araştırma yapmaya başlamış durumda. Survivor 2022 AllStar'da Ünlüler takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı, dokunulmazlık oyunu esnasında parkurda koşarken ayağını çarpıp sakatlık geçirmişti. Merve Aydın'ın da sakatlığı bulunuyor. Bir başka yandan da Elif Gören de sağlık sorunlarından mustarip. Acun Ilıcalı, 25 Mart Cuma (bugün) yayınlanacak olan 59. bölümde diskalifiye olan yarışmacıyı açıklayacak. Peki Survivor'da kim diskalifiye olacak? Survivor'a veda eden yarışmacı kim? Barış Murat Yağcı mı, Merve Aydın mı, Elif Gören mi? İşte konuya yönelik ayrıntıları sizler için derlediğimiz içeriğimiz...

SURVİVOR'DA KİM DİSKALİFİYE OLACAK?

Survivor 2022 All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacının sağlık sorunları sebebiyle adaya veda edeceği açıkladığı izlendi.

Bu durumun ardından adaya veda eden yarışmacı merak konusu olmuş durumda. Bilindiği üzere Merve Aydın'ın sakatlığı bulunuyor. Sağlık sorunları yaşayan Elif Gören'den sonra yarışmanın 57. bölümünde Barış Murat Yağcı sakatlık yaşadı.

Survivor 2022 AllStar'da dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda koşan Barış Murat Yağcı sakatlanıp acılar içinde yerde kıvranmıştı.

Yarışmacının doktor kontrolünde olsa da Barış'ın sağlık durumu henüz netleşmiş değil. Yağcı geçen bölümde ada konseyinde koltuk değnekleri ile oylamaya dahil olsa da yarışmadaki akıbeti ne olacak, bunu zaman gösterecek.

SURVİVOR'A VEDA EDEN YARIŞMACI KİM?

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2022 AlStar'ın 59. bölüm fragmanında şu ifadeleri kullandığı görülüyor:

"Survivor'da beni en çok üzen şey, bir yarışmacının bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması. Hepimiz için üzücü bir haberim var. Bir yarışmacımız Survivor'a veda edecek"

Survivor'da sakatlıkları bulunan Barış Murat Yağcı, Elif Gören ve Merve Aydın'dan hangisinin yarışmaya veda etmek durumunda kalacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2022 AllStar Acun Ilıcalı