Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş… Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri Survivor Acun Ilıcalı Survivor All Star
Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş…  Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Ronaldinho konuk oldu. Voleybol maçı öncesi yarışmacılarla bir araya gelen ünlü futbolcu, son zamanlarda ettiği kavgalarla gündeme gelen Nagihan'a "Umarım biraz daha sakin olabilirsin" dedi.

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'a damga vurdu. Daha önce 2 kez ‘FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu’ ve ‘Ballon d'Or’ ödülünü kazanan başarılı futbolcu ve Survivor yarışmacıları eğlenceli dakikalar yaşadı.

Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş…  Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı - Resim : 1

SURVIVOR NAGİHAN'I UYARDI

Ünlü futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim" dedi. Yarışmanın bazı bölümlerini izleyen futbolcu, son zamanlarda ettiği kavgalarla gündeme gelen Nagihan'a uyarı da bulunmayı ihmal etmeyerek "Programı takip ediyorum. Nagihan umarım biraz daha sakin olabilir" ifadelerini kullandı.

Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş…  Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı - Resim : 2

Gösteri amaçlı oynanan oyunda Yasin ve Sercan birlikte takım olurken, Acun Ilıcalı ile de Ronaldinho eşleşti. İki takım ayak voleybolu oynadı.

Ronaldinho ile karşıklıklı oynamanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Yasin Obuz, "Survivor'da beni en çok heyecanlandıran şeyi sorsan Ronaldinho ile karşılıklı oynamak dedi.

Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş…  Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı - Resim : 3

Oyunda Ronaldinho'nun aldığı sayılar izleyenleri mest etti. 

Survivor’a Ronaldinho damgası! Görüntüleri izleyip de gelmiş…  Efsane futbolcu, Nagihan'ı bakın nasıl uyardı - Resim : 4

Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho'nun Survivor 2024 All-Star'da gösteri maçına katılacağına dair açıklamasında "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak" ifadelerini kullanmıştı.