Survivor yıldızı, Kırmızı Oda dizisine katılıyor

Kırmızı Oda Dizi Haberleri
Survivor yıldızı, Kırmızı Oda dizisine katılıyor

tv8’in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda’ya, yine aynı kanalın popüler yarışması Survivor’da yarışan bir isim katıldı.

Survivor 2021'e yaşadığı sakatlık nedeniyle veda eden Emin Günenç, yarışmadan sonra reklam filmlerinde sık sık seyirci karşısına çıkmıştı. Emin Günenç'in kayıtlı olduğu oyunculuk ajansı, oyuncuyu Instagram hesaplarında paylaşarak, Günenç'in Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

Survivor yıldızı, Kırmızı Oda dizisine katılıyor - Resim : 1

SURVIVOR'DAN SONRA TALİHİ AÇILDI

Survivor 2021 sezonunda Gönüllüler takımda yer alan Emin Günenç'in talihi, yarışmadan sonra talihi açıldı. Yıllardır hazırlandığı ve hayalini kurduğu Survivor'a sakatlık nedeniyle veda eden Günenç, adadan ayrılmak istememişti.

Survivor yıldızı, Kırmızı Oda dizisine katılıyor - Resim : 2

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Günenç, Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yarıştı. Emin Günenç'in dizindeki kırıklar nedeniyle Survivor'a veda etti.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Survivor Emin Günenç Kırmızı Oda dizisi haberleri dizi dizi haberleri TV8 TV8 dizileri