Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile telefon görüşmesini anlattı: "Direkt diskalifiye edecek"

Magazin Haberleri Survivor All Star Acun Ilıcalı
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile telefon görüşmesini anlattı: "Direkt diskalifiye edecek"

Acun Ilıcalı’nın Survivor All Star 2024'de yarışacağını duyurduğu Turabi, sosyal medya hesabından Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlattı. Turabi'nin diskalifiye ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti.

Survivor eski şampiyonu Turabi Çamkıran All Star 2024'de de yarışacak. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Turabi, Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile telefon görüşmesini anlattı: "Direkt diskalifiye edecek" - Resim : 1

YARIŞMACI ARKADAŞLARINI UYARDI: "AYAĞINIZI DENK ALIN!"

“Acun abiyle uzun uzadıya telefon görüşmemizden sonra, (Yaklaşık 1dk. 33sn.) bir karara vardık. Ve bana söz verdi” diyen Turabi paylaşımında “Artık ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ diye beni uyarıp, kısıtlamayacakmış.

Tüm #SurvivorAllStar2024 yarışmacılarına uyarımdır! Artık ayağınızı denk alın karşımda! Bu saatten sonra Acun abinin; ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ lafı geçersizdir! Direkt diskalifiye edecekmiş” sözlerine yer verdi.

Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile telefon görüşmesini anlattı: "Direkt diskalifiye edecek" - Resim : 2

"HEPİNİZE BİRDEN DALARIM"

Turabi daha sonra ise "Ayağınızı denk alıp, dikkat etmezseniz hepinize birden dalarım. Ondan sonra Survivor’a devam edip edemeyeceğime de doktorumuz karar verir. Çünkü kesin beni parçalarsınız. Şans eseri elinizden sağ kurtulursam bu sefer de Acun abi diskalifiye eder. Bensiz pilavsız, kuru fasulye gibi kalırsınız ortada. Kavga yok! Konsey yok! Dörtlükler yok! Laf sokma yok! Daha söyleyemeyeceğim yeni şeyler yok. Sıkılırsınız valla. Benden söylemesi” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star 2024 Acun Ilıcalı Turabi Çamkıran magazin haberleri