Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı dayanamadı...

Haberglobal.com.tr
Acun Ilıcalı Survivor Survivor All Star
Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı dayanamadı...

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Konseyde ikinci eleme adayı belirlendi. Seda Aktuğlu'nun Kolombiya'dan dönüşte olay çıkmasına sebep olan not ortaya çıktı.

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü dün akşam TV8'de yayınlandı. Survivor ekibine geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılmıştı. Operasyonla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı yeni bölümde Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülünden dönerken takımını zora soktuğu notu izleyicilerle paylaştı. Ilıcalı, Seda'nın babasına attığı mesajları da anlattı.

Acun Ilıcalı "Seda şöyle yazmışsın; baba, Begüm ve Damla bizi gördü" dedi. Seda "Babam yanımda değil ki 'biz' olsun" diye cevap verdi.

Acun Ilıcalı da dayanamayarak 'Müsaade et o şaşkınlığı biz yaşayalım' ifadelerini kullandı. Seda'nın babasına 'prodüksiyondan ararlarsa ben asla mesaj yollamadım, asla' dediğini de izleyiciyle paylaşıldı.

SURVIVOR SEDA’NIN NOTUNDAKİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Seda'nın Kolombiya dönüşünden tanımadığı kadına bıraktığı notta Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı'nın paylaştığı notun altında yazan bir detay dikkat çekti.

Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı dayanamadı... - Resim : 1

Seda, 'Bu notu babama lütfen iletir misin?" yazısının altına Uluslararası Mors Alfabesi acil durum sinyali olan SOS ifadesini kullandığı görüldü.

Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı dayanamadı... - Resim : 2

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Konseyde adı çıkan Seda Aktuğlu ikinci eleme adayı oldu. Seda ve Kardeniz düelloya çıkacak.