Survivor şampiyonu Turabi'den şaşırtan sözler: Acun Ilıcalı ve eski yarışmacılara tepki gösterdi

Acun Ilıcalı Magazin Haberleri
Survivor şampiyonu Turabi'den şaşırtan sözler: Acun Ilıcalı ve eski yarışmacılara tepki gösterdi

Survivor'da iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği yaptı. Turabi Çamkıran'ın Survivor’ın patronu Acun Ilıcalı hakkında söyledikleri dikkat çekti.

TV8'de ekrana getirilen Survivor'da damga vurmuş isimlerden olan ve iki sene üst üste şampiyon olarak yarışmaya adını altın harflerle yazdıran Turabi Çamkıran, dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı hakkında söyledikleri ile şaşırttı.

"Survivor'a katılacak mısın?" sorusuna "Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor'dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil. Artık bu saatten sonra arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hak edenleri tekmeler, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagihan 'KISKANIYORSUN OĞLUM' diye ağzına çarpar, deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan 'tranquilo' diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakan'ı suçlar, Bozok adada patates satar" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Turabi Survivor magazin haberleri