Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor All Star
Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine bir adım kala bir yarışmacı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı, dün akşam ekranlara gelen son bölümde adaya veda eden ismi açıkladı.

Survivor All Star’da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Mücadele gücünün yüksek olduğu yarışmada Birleşme Partisi’ne az bir zaman kaldı.

Survivor All Star’da adaya en son veda eden isim Bora olmuştu.

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı - Resim : 1

Acun Ilıcalı, 24 Mart Perşembe akşamı yayınlanan fragmanda “Hepimiz için üzücü bir haber” diyerek bir yarışmacının Survivor’a veda etmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı - Resim : 2

Gözler 25 Mart Cuma akşamı yayınlanan Survivor’a çevrildi.

Acun Ilıcalı, konsey öncesi Survivor’a veda eden ismi açıkladı.

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı - Resim : 3

"SURVİVOR'DA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY"

Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu. Bir kişinin Survivor'a veda edeceğini duyuran Ilıcalı, "Survivor'da beni en çok üzen şey, bir yarışmacının bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması. Hepimiz için üzücü bir haberim var. Elif sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek.

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı açıkladı - Resim : 4

Kendisi ile konuştuk son bir haftadır mide rahatsızlığı ve zorlanmalar... Bu daha önce defalarca yaşadığımız bir olay. Elif olduğu için şaşırdım. Sanki aylarca dayanabilecek gibi duruyordu. Ama maalesef böyle gelişmeler yaşıyoruz. Bugün itibarıyla Elif Survivor'a devam edemeyecek. Elif yarın kampa gelecek ve sizinle vedalaşacak."

Acun Ilıcalı'nın bu konuşmasının ardından ise yarışmacılar büyük bir şok yaşadı.

ELEME SİNYALİ

Öte yandan Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununun ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir şok gelişme daha yaşandı. Sakatlığı dolayısı ile durumu belirsiz olan Barış'a seslenen Acun Ilıcalı'nın "İstersen ayrılabilirsin" demesi yeni bir eleme sinyalini daha gündeme getirdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star Survivor Survivor Elif Acun Ilıcalı