Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı

Survivor 2021
Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı

Survivor 2021'de Ünlüler takımında yarışan İsmail Balaban'ın annesinin, nişanlısı Gamze Atakan hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şoke etmişti. Son olarak Balaban'ın arkadaşı N.Y., günlerdir gündemden düşmeyen nişan krizi ile ilgili konuştu.

Survivor 2021’de iletişim oyununu kazanan yarışmacılar ailesiyle iletişime geçmiş, Ünlüler takımından İsmail Balaban, annesiyle konuşmuştu.

İsmail Balaban ile anne Gülsüm Balaban’ın telefon konuşması magazin gündemine bomba gibi düştü.  

“BIRAKIP GİTTİĞİN KIZ GİBİ DEĞİL”

İsmail'in annesi Gülsüm Balaban telefonda, "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı - Resim : 1

Survivor İsmail Balaban, yarışmasına zor günler geçirmesine neden olan konuyla ilgili Acun Ilıcalı’nın tavsiyesi üzerine nişanlısı Gamze Atakan ile konuşmayı kabul etmişti. 

Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı - Resim : 2

“BEN SENİN BIRAKIP GİTTİĞİM GAMZE’YİM”

Gamze Atakan, İsmail Balaban'a konuşmasında, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. 'Nişanlı olduğun için SMS gelme' gibilerinden olaylar döndü.

Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" demişti.

"ANNEM SAÇMA BİR KONUDA SİTEM ETMEZ”

Balaban ise, "Öyle bir şey düşünsem burada senin adını geçirmem. Annem nereden bunları anlayacak. Annem bunun muhakemesini yapmaz. Annem saçma bir konudan sitem edeceğini sanmıyorum. Annem sudan sebeplerden böyle bir şey demesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" karşılığını vermişti.

Survivor İsmail Balaban’ın nişan krizinin yankıları sürerken, ünlü ismin yakın arkadaşı N.Y., Milliyet’ten Ali Eyüboğlu’ya konuştu.  

Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı - Resim : 3

 “GÖRÜCÜ USULÜYLE NİŞANLANDILAR”

İşte Balaban’ın arkadaşı N.Y.’nin konuyla ilgili iddiaları…

“İsmail ile uzaktan akrabası olan Gamze görücü usulüyle nişanlandı. İsmail, evlilik için hazır olmasa da anne ve babası artık bir torun sevmek için Gamze’yle nişan yaptı.

İkisi arasında yaş farkı var, Gamze biraz toy. Aradaki sorun Gamze’nin dediği gibi SMS meselesi değil. Anne köyde yaşayan ve hiç ‘Survivor’ izlememiş biri olarak yarışmanın formatından habersiz, Gamze’yle SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan girdi bu konuya.

Gamze’yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken bile oğluna, ‘Aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma sen nişanlısın’ gibi telkinlerde bulundu. Anne o konuşmada kendi bulduğu kız için ben tanıyamamışım diye yakındı.

İsmail’in de şaşırması bu yüzden. ‘Annem kendisi buldu, istedi, her şey iyiydi, ne oldu acaba?’ diye düşünüp, kafasına taktı. Gamze’nin SMS açıklamasını İsmail o yüzden mantıksız buldu, inanmadı.

Survivor İsmail Balaban'ın yakın arkadaşı 'nişan krizi'nin içyüzünü anlattı - Resim : 4

"İSMAİL ATAR NİŞANI" 

İsmal’in orada başka bir kızla yakınlaşması halinde, dönüşte hapisten yeni çıkan babası ve kendisinin ona neler yapacağı üzerine anne Ümmü Gülsüm’e söylediklerinden sonra aileler arasında ipler koptu. Anne, Gamze’yi sildi ve ‘İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız’ dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı."

Kaynak: Haber Global TV

survivor ismail balaban İsmail Balaban Gamze Atakan magazin haberleri ismail balaban'ın nişanlısı kim survivor haberleri