Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama: Entübeden çıktı ama…

koronavirüs Sadakatsiz
Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama: Entübeden çıktı ama…

Bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle entübe edilen oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili nişanlısı Hande Ünsal'dan yeni bir açıklama geldi.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı.

Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alınmasının ardından da geçtiğimiz hafta entübe edilmişti.

Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama: Entübeden çıktı ama… - Resim : 1

OĞLU İYİ HABERİ VERDİ!

Geçtiğimiz günlerde 60 yaşındaki oyuncunun sağlık durumuyla ilgili sık sık açıklama yapan ailesinden iyi haber geldi. Ünlü oyuncunun oğlu Cansın Sergen, babasının entübeden çıkarıldığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini paylaştı. 

Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama: Entübeden çıktı ama… - Resim : 2

"HALA YOĞUN BAKIMDAYIZ"

Son olarak ünlü oyuncunun nişanlısı Hande Ünsal sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. 

“Arayan, yanımızda olan herkese binlerce kez teşekkür ederim. Entübeden çıktı fakat hala yoğun bakımdayız tedavimiz devam ediyor. Bunun da geçeceğini, dualarınızla hep birlikte üstesinden geleceğimizi biliyorum. Ne olur enerjinizi duanızı hiç eksik etmeyin!”

Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'dan yeni açıklama: Entübeden çıktı ama… - Resim : 3

SADAKATSİZ'DEN AYRILDI MI?

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Burak Sergen'in, Sadakatsiz'in kadrosunda yer alıp almayacağı hayranları tarafından merak ediliyor. 

60 yaşındaki oyuncunun sevilen dizinin kadrosundan ayrıldığına yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Burak Sergen Nihan Ünsal Sadakatsiz dizisi burak sergen yoğun bakım Burak Sergen'in sağlık durumu burak sergen son sağlık durumu