Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı

Survivor 2021'in önceki akşam yayınlanan bölümünde İsmail Balaban ile annesinin konuşması damga vurmuştu. İsmail'in annesi nişanlısı Gamze Atakan için "O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum" demişti. Kısa sürede gündem olan konuyla ilgili İsmail Balabanın ikiz kardeşi yeni açıklamalar yaptı

Survivor 2021’in 27 Nisan 2021’de ekrana gelen bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı. 

İletişim oyununu kazanan yarışmacılar tek tek anneleriyle konuşup hasret giderdi. Ancak annesini arayan İsmail Balaban, nişanlısı hakkında duydukları karşısında adeta yıkıldı. 

"NİŞANLIN BIRAKIP GİTTİĞİN KIZ DEĞİLMİŞ"

İsmail'in annesi telefonda "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi.

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı - Resim : 1

Bunun üzerinde konseyde İsmail Balaban ile konuşan Acun Ilıcalı, "Eğer istiyorsan sana Gamze'yle görüşme hakkı vereceğiz" teklifinde bulundu. Ancak İsmail, nişanlısı Gamze ile görüşmek yerine annesiyle konuşmak istediğini yaşananları ondan öğrenmek istediğini belirtti.

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı - Resim : 2

İKİZİ TURAN BALABAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öğrendikleri karşısında büyük bir yıkım yaşayan İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban, Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı. Balaban, tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı: “Dünden bu yana yaşanılan hadise tamamen iki aile arasındaki görüş ayrılıkları ve anlaşmazlıktan kaynaklanmaktadır. Aylardır evladından uzak olması sebebiyle duygusal yoğunluğu herkesin tahmin ettiği üzere üst seviyede olan annem, İsmail ile uzun süredir konuşamadığı için anlık duygular ile hareket etmiş ve bu konuşmaların yayınlanmayacağını düşünerek böyle bir konuşma yapmıştır. Neticede o bir anne ve İsmail sona yaklaşmışken onun kötü hissetmesini, dikkatinin dağılmasını isteyeceğini düşünmek gülünç olur. Yakın çevremizdeki insanlar da zaten olaya vakıflar. Her ne kadar yanlış anlaşılmaya oldukça açık bir durum gibi görünse de karşı tarafı zan altında bırakmaya yönelik veya küçük düşürmek gibi bir çabamız kesinlikle bulunmamaktadır. 

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı - Resim : 3

"İSMAİL’İN ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEME GELMESİNİ İSTEMİYORUZ"

Özellikle nişanlısı hakkında yazıp çizilen asılsız iddialar ve akla getirilmemesi gereken düşüncelerin seyri bir kadın ve ailesi için onur kırıcıdır. Bunun haricinde kaleme alınan her şey asılsız ve yalan haberdir. Bizler İsmail'in özel hayatı ile gündemde değil de, her zaman olduğu gibi performansı ile adından söz edilmesini istiyoruz. Düşüncelerinizi ve meraklarınızı anlamakla birlikte konunun hassasiyetinin dikkate alınmasını ve duyarlı olunması gerektiğini vurgulamak isteriz.

“PRİM YAPMAK İÇİN ALGI OLUŞTURMUYORUZ”

Bir konuya daha açıklık getirmek isterim ki; yaşanılan hadiselerin SMS toplamak için yapılmaya çalışılan bir algı ve çalışma olduğuna dair söylemler içindir. Bizler ki zaten oldukça büyük bir aileyiz. Ne kendisinin performansı dışında bir olay ile adının anılmasını, ne ailemizin ne de başka ailelerin bu tarz bir algıyı kabul etmesi mümkündür. Acun medya tarafımıza ulaşmış, konuşulanların yayınlanmaması hakkında bir görüşmemiz olmuştur fakat diğer yarışmacılara haksızlık olacağını ifade etmişlerdir. Diğer yandan diğer yarışmacıların önünde olan bir konuşma olduğu için bu konunun önümüzdeki yarışlarda etkisinin süreceğini ve İsmail'in psikolojik durumunun açıklamasının olmayacağını düşünerek yayınlamaktan başka seçeneklerinin olmayacağını belirtmişlerdir. Bu yüzden ne prim yapmak ne polemiklerin gündeminde olmak ne de algı yaratmaya çalışmaktayız. Gerekli hassasiyeti göstermenizi tekrar rica ederiz.”

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı - Resim : 4

Survivor İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban her şeyi tek tek anlattı - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

İsmail Balaban Survivor 2021 survivor ismail balaban İsmail Balaban survivor ismail Survivor 2021