Kuruluş Osman dizisinde iki veda birden!

Dizi Haberleri Kuruluş Osman
Kuruluş Osman dizisinde iki veda birden!

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın, dün akşam ekranlara gelen 56. bölümünde şoke eden ayrılıklar yaşandı. Sevilen diziye Kanbolat Görkem Aslan ve Seray Kaya veda etti.

Burak Özçivit, Özge Törer, Nurettin Sönmez ve Erkan Avcı’nın başrollerde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 28 Nisan Çarşamba akşamı 56. bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıktı. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenerek öldürüldü.

Savcı Bey karakterini canlandıran Kanbolat Görkem Aslan diziye son bölümde veda etti.

Kuruluş Osman dizisinde iki veda birden! - Resim : 1

Dizide bir başka veda ise Lena karakterinden geldi. Kuruluş Osman'da Lena'yı canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya da son bölümle birlikte Kuruluş Osman'dan ayrıldı.

Kuruluş Osman dizisinde iki veda birden! - Resim : 2

“BANA ÇOK ŞEY KAZANDIRDIN LENA’M”

Seray Kaya Instagram hesabından diziye veda paylaşımı yaptı. Kaya paylaşımında, "Bana çok şey kazandırdın Lena’m. Uğurlar olsun. Bu hikayenin bir parçası olmaktan, böylesi güzel oyuncu arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarımla aynı yolda yürümüş olmaktan son derece mesudum. Sürçülisan ettiysem affola" ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman dizisinde iki veda birden! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Kuruluş Osman Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri Seray Kaya ATV dizileri