Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı

Survivor 2021
Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler'de, Cemal Hünal ve Meryem Kasap'ın ardından bir yarışmacı daha yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu.

Survivor 2021'in 31 Ocak'ta yayınlanan son bölümünde üzücü bir olay yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yarışmadan sakatlıklarından dolayı ayrılmak zorunda kalan Cemal Hünal ve Meryem Kasap'ın ardından bir yarışmacı daha Survivor 2021'e veda etti. 

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 1

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk olarak market oyununda karşılaştı. Kuru fasulye ve salça için oynanan market oyununu 7-5'lik skorla Gönüllüler takımı kazandı.

Ödül oyununun ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için karşı karşıya geldi. Ünlüler 10'a 6'lık bir skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Gönüllüler ise oyunu kaybettiği için bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Ada Konseyi’nde eleme adayı belli olmadan önce Acun Ilıcalı ikinci dokunulmazlık oyunu için gelen yeni kuralı duyurdu. 

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 2

ACUN ILICALI YENİ KURALI AÇIKLADI

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İkinci dokunulmazlıklarda arkadaşlar bundan sonra avantaj sahibi olmanın önemli olduğunu düşünüyoruz ve avantaj oyununu dokunulmazlıklardan önce farklı bir oyun şeklinde oynayacaksınız ve onu kazanan takımlar seçme avantajına sahip olacak. İkinci dokunulmazlıklarda önüne ek bir oyun koyduk. Farklı bir oyun oynayacaksınız. Yarın önce küçük bir oyunu oynayacaksınız daha sonra farklı bir dokunulmazlık sizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 3

“SONUCA ŞAŞIRMADIM”

Gönüllüler takımının yaptığı oylama sonucunda bu haftanın eleme adayı Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada, "Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 4

SURVİVOR 2021’DE SAKATLIK ŞOKU

Survivor 2021’de Gönüllüler takımında yer alan Emin sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu. Doktor Metin Kuş dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi verdi.

Kuş'un açıklaması şöyle: Sizinle ilk gün ne konuştuk. İlk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Kötü bir kırığın var izin ver bana Emin. Hepiniz bana emanetsiniz. Senin bir kırığın var bazı kırıklar acı yapmaz. Dünkü filminde sonucu geldi dizinde bir kırık var maalesef devam edemeyeceksin.

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 5

SURVİVOR’DA DUYGUSAL ANLAR

Emin ise büyük şok yaşadıktan sonra yaptığı açıklamada, "Benim ağrım yok, bırak gidebildiğim yere kadar gideyim. Bana en azından iki hafta bir süre ver" dedi. Gönüllüler açıklama sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 6

“SAKATLIKLAR YAKAMIZI BIRAKMIYOR”

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Bu sene sakatlık kabusu yakamızı bırakmıyor. Maalesef Gönüllüler bir yarışmacı kaybettiler. Emin'in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık.

Survivor'da sakatlıklarla çok boğuştuk. Emin'in durumu Metin ağabeyden net olarak öğrendiğim şekilde anlatıyorum sağ dizinde kritik bir kırık var. Bu kırık ilerledikçe büyük diyor Metin ağabey ve ömür boyu sakat kalabilir.

İyileşmesi minimum bir ay ama uzun sürede sporla bir alakası olamayacak. Geçen sene Ersin ile aynı şeyi yaşadık. Şimdi de Emin için çok üzgünüz. '3 yıldır bu hayali yaşıyordum beni yollamayın lütfen' demiş. Ama maalesef sakatlık konusunda çok dikkatli olmamız lazım ve bir hayalin sonu" ifadelerini kullandı.

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha! "Beni elemeyin" diye ağladı - Resim : 7

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’de İstanbul’da doğdu. Aslen Tekirdağ Şarköylü. 8 yaşında futbola başladı. 18 yaşına kadar futbol hayatına devam etti, sakatlanınca bırakmak zorunda kaldı. Marmara Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü mezunu. Lisans eğitiminin ardından oyunculuk eğitimi aldı. En son Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde rol aldı.

Survivor 2021’de Gönüllüler takımında yarıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Survivor 2021 diskalifiye Emin Günenç