Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2021'in 64. bölümü dün akşam ekrana geldi. Heyecan ve mücadelenin hız kesmediği Survivor 2021'de bazı yarışmacıların yasak olmasına rağmen gizlice yemek sakladıkları iddiası doğrulandı.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 Ünlüler – Gönüller yarışmasının dün akşam ekran gelen 64. bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. 

“EŞİTLİK İLKESİ BOZULDU”

İletişim oyunundan sonra düzenlenen ada konseyine Acun Ilıcalı’nın sözleri damga vurdu. Bazı yarışmacıların yasak olmasına rağmen gizlice yemek sakladığını söyleyen Ilıcalı, "Ummadığımız ve üzüldüğümüz bir gelişme oldu. Eşitlik ilkesinin bozulduğunu ve tahmin etmediğimiz gelişmeler olduğunu öğrendik. Survivor birinci planda yarışmacılara duyduğumuz güven üzerine kurulu. Biz polis dedektifi gibi yarışmacılarımızın peşine düşmüyoruz. Ancak kurallarımız var ve bunların bazı yarışmacılar tarafından delindiğini gördük. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan yarışma kuralları dışında bazı maddeler temin ettiler. Bunları da sakladılar" dedi.

Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi - Resim : 1

“ÇOK PİŞMANIZ”

Gizlice yemek sakladığını kabul eden Aleyna Kalaycıoğlu, "Açlık psikolojisiyle bunu temin ettim ve sakladım. Çok pişmanım. Yapılmaması gerektiğini farkındayım. Herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı. 

Aleyna Çalışkan ise "Özür dileriz aşırı pişmanız. Öyle bir heyecanla yapmıştık. Bir daha asla olmayacak" dedi.

Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi - Resim : 2

“KURAL İHLALLERİNİN SONUÇLARI OLACAK”

Acun, kural ihlali yapan diğer yarışmacının ise İlayda olduğunu açıklayarak, "Sen Hanzade'ye bir yiyecek veriyorsun oyundan önce. Hanzade de bunu alıyor. Bunlar kural ihlali olarak görüyoruz ve sonuçları olacak" şeklinde konuştu.

Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi - Resim : 3

“BU DURUMA DÜŞMEK UTANÇ VERİCİ”

Survivor Ünlüler takımından Batuhan'ın ise gördüğü bir içeceği çantasına atarak sakladığı ortaya çıktı. Olayı kabul eden Batuhan, "Aslında bu duruma düşmek utanç verici. 3 aydır buradayız ve ilk defa buna yeltendim. Elime yüzüme bulaştırdım. Bir içecek gördüm ve çantama attım. Ama ne olduğunu bilmiyordum türünün. Çantamı atmıştım ve bulunmuş" açıklamasını yaptı.

ÖDÜL CEZASI ALDILAR

Acun Ilıcalı, kuralları ihlal ederek gizlice yemek saklayanların cezasını şu sözlerle açıkladı: 

"Fırsat eşitsizliği ve diğer yarışmacılara karşı avantaj sağladığı için yaptırım uygulamak zorundayız. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan, İlayda Hanzade ve Batuhan hepiniz üçer ödülden yararlanamayacaksınız."

Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi - Resim : 4

“KENDİMİ TOPARLAYAMAM ARTIK”

Ilıcalı'nın verdiği cezaya en sert tepki suçunu kabul eden Batuhan'dan geldi. Batuhan, "Bu bana haksızlık. Bu çok ağır bir karar. 3 ödül çok ağır. Bir içecek yüzünden bu olmaz. 3 ödül ne demek. Zaten durumum ağır ve çok açım. Toparlayamam kendimi artık. Bir defa daha olsa eleyin beni" sözleriyle karara tepki gösterdi.

Survivor'da olay yaratan gelişme! Acun Ilıcalı, 5 isme ceza verdi - Resim : 5

ACUN ILICALI’DAN BATUHAN’A SERT TEPKİ

Batuhan'ın sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı ise sözleri şu şekilde devam etti: "Şans eseri haberimiz oluyor ve öğreniyoruz. Az kaldı biz suçlu çıkacağız. Yiyecek ya da içecek temin ediyorlarsa bunu seyircimizle paylaşmak zorundayız. Biz bunu görmeseydik siz diğer yarışmacılara karşı avantaj elde edecektiniz. Bu bizim çok katı kuralımız. Kural dışı yiyecek içecek temin etmişsiniz. Ben bunu uyarıyla geçmem."

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Survivor 2021 Aleyna Kalaycıoğlu Aleyna Çalışkan' İlayda Şeker survivor haberleri Survivor 2021 64. bölüm