Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2021'de birleşme partisi dün akşam ekrana geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo'nun sahne aldığı gecede, Ünlüler - Gönüllüler takımı yarışmacıları şarkı yarışmasında performans sergiledi. İşte birleşme partisiyle ilgili tüm detaylar...

Survivor 2021'de dün akşam birleşme partisi heyecanı yaşandı. Parti öncesi hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımı yarışmacıları, büyük bir hazırlık yaptı.

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 1

Survivor 2021'de şampiyon olmayı hedefleyen yarışmacılar, ilk olarak kokteylde bir araya geldi. 

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 2

Burada farklı takım yarışmacıları birleşme öncesi birbirleriyle iletişime geçti. Renkli anların yaşandığı birleşme partisine Survivor Yunanistan yarışmacıları da katıldı. 

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 3

Kokteylin ardından partiye geçen Survivor 2021 ekibi, her yıl klasikleşen şarkı yarışmasında bir bir sahneye çıktı.

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 4

KAZANAN İSİM ALEYNA KALAYCIOĞLU OLDU

Sahnede hünerlerini sergileyen her bir yarışmacıya adil olunması için rakip takımın yarışmacıları oy verdi. Yarışma sonunda, geceye seslendirdiği 'Hey Gidi Karadeniz' adlı şarkı ile damgasını vuran Aleyna Kalaycıoğlu birinci oldu. Kalaycıoğlu ödül olarak Acun Ilıcalı'dan gelecek yıl Dominik'te 3 yakını ile birlikte tatil hakkı kazandı.

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 5

“ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ İZLİYORUM”

Survivor Birleşme partisine verdiği konserle damga vuran dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo konserden sonra yarışmacılarla bir araya geldi. Dominik'te olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren dünyaca ünlü yıldız "Çocukluğumdan beri izlediğim bir şov ve insanlar bedenleriyle böyle inanılmaz şeyler yaptığında hep etkileniyorum" dedi.

Yarışmacılara, en çok zorlandıkları şeyi soran Derulo, açlık yanıtını aldı. 'Lavaboya nereye gidiyorsunuz' sorusunu yönelten ünlü yıldız ve yarışmacılar arasında güldüren diyalog yaşandı.

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 6

Aleyna'dan "Her yere ormana gidiyoruz" yanıtını alan Derulo, "Peki sizce normal hayatınızı değiştirecek mi, lavaboya gittiğinizde ve birinin evine gittiğinizde lavaboyu kullandığınızda 'Özür dilerim Survivor'da kaldı" dersiniz" dedi. Melis ise 'Sifonu unuttuk' açıklamasıyla herkesi güldürdü

Survivor'da büyük buluşma gerçekleşti! Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo birleşme partisine damga vurdu - Resim : 7

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir Voleybol oynuyor. Üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’a ilk defa bu sene başvurdu.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Survivor 2021 birleşme partisi Survivor birleşme partisi Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında survivor haberleri Jason Derulo