Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok?

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok?

Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabet halinde olduğu Survivor 2020'nin eleme konseyinden ilk görüntüler 3. yeni bölüm fragmanıyla paylaşıldı. Survivor 3. yeni bölüm fragmanında ünlüler takımındaki eksiklik dikkat çekti.

Survivor 2020'nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Parkur görüntülerinin yanı sıra ada konseyinden de kesitler içeren Survivor yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın "Ünlüler takımı ile ilgili kötü haberlerim var" açıklaması dikkat çekti. Konseyde Ünlüler takımından Uğur Pektaş'ın olmaması ise "elendi mi, diskalifiye mi oldu?" gibi soruları gündeme geldi. Pektaş'ın durumu bu akşam eleme konseyinde netleşecek.

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok? - Resim : 1

İLK ELEME ADAYI KİM?

Survivor 2020'nin 16 Şubat tarihli bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. Zorlu bir parkurda kıyasıya rekabet eden iki takımdan biri, dokunulmazlık oyununu kazanarak avantaj elde etti. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise Survivor ada konseyine giderek ilk eleme adayını belirledi.

Takım içerisinde yapılan oylama sonrasında Gönüllüler takımında yer alan Fatma Günaydın, 6 oyla Survivor 2020'nin ilk eleme adayı oldu. 2. ve 3. eleme adayı en çok oyu alan isim belirleyecek ve adaya veda edecek ilk isim 18 Şubat akşamı belirlenecek.

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok? - Resim : 2

SURVIVOR CEYHUN'UN HİKAYESİ DUYGULANDIRDI

Survivor 2020'in 2. bölümünde duygusal anlar yaşandı. Gönüllüler takımında yer alan Ceyhun Uzun, eski milli futbolcu Sercan'a karşı yarıştığı oyunu kazanmayı başardı. Ceyhun oyunu kaybettiği kızına adadı ve sahaya kalp işaretiyle kızının ismi yazdı. Hem ünlüler hem de gönüller takımını ağlayan Ceyhun Uzun seyircileri de yasa boğdu. Ceyhun Uzun 2016 yılında kızını kanser nedeniyle kaybetmişti.

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok? - Resim : 3

ACUN ILICALI'DAN DUYGUSAL SÖZLER

Yarışmacılar gözyaşlarını tutamazken, Acun Ilıcalı da duygusal anlar yaşadı. Ilıcalı 'Burada çok oyun sundum ama Ceyhun'un kazanması kadar beni etkileyen nadir mücadele olmuştur. Ceyhun'un kazanması bize babalık duygusunu sonuna kadar yaşatması beni çok etkiledi. Kendisinin ne kadar iyi insan olduğunu gördüğümüz ilk anda anladık. Bugün hala kalbi kızı için gümbür gümbür atan bir baba. Seni burada gördüğüm için çok mutluyum. İyi ki tanıştık" dedi.

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok? - Resim : 4

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bayrak yarışında Ceyhun, kızının varlığını yürekten hissederek adeta parkurda uçtu ve Gönüllüler takımı 9-10 skorla Ünlüler takımını yendi. Kazanılan oyun sonrasında Gönüllüler takımı yarışmacısı Ceyhun parkur alanında kumun üzerine kalp çizerek ortasına kızının adının baş harfi olan T'yi yazdı.

Survivor'da bugün eleme günü! Uğur Pektaş mı elendi, konseyde neden yok? - Resim : 5

Ünlüler ve Gönüllüler takımlarındaki her yarışmacı gözyaşlarına boğuldu. Survivor'ın sunucusu Acun Ilıcalı ise bu duygusal anları yürekten paylaştığını ve bu T harfinin adeta kuma değil yüreklere kazındığını dile getirdi. 

Gönüllüler takımı ödül oyununda yumurta ödülünü kazanmış oldu.

SURVIVOR'DA TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da günün ikinci ödül oyununun ödülü Nohut-Pilav'dı. Ünlüler ve Gönüllüler takımından dörder isim yarışırken kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Survivor'da takım ödül oyununu da 5-3'lük skorla Gönüllüler takımı kazandı ve Nohut-Pilav ödülünün de sahibi oldu.

SURVIVOR 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor Survivor 2020 Survivor 2020 ünlüler Survivor Gönüllüler Uğur Pektaş Acun Ilıcalı