Survivor Batuhan'ı üzecek gelişme! Acun Ilıcalı, kötü haberi verecek mi?

Survivor 2021 koronavirüs Acun Ilıcalı
Survivor Batuhan'ı üzecek gelişme! Acun Ilıcalı, kötü haberi verecek mi?

TV 8'ün fenomen yarışma programı Survivor'da yarışan Batuhan Karacakaya'nın ailesinden kötü haber geldi. Kırmızı takımda yarışan Survivor Batuhan'ın annesi koronavirüse yakalandı. Batuhan'a bu haberin verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

Survivor 2021'nin popüler yarışmacılarından Batuhan Karacakaya'nın annesi koronavirüse yakalandı. 

Sosyal medyada Diman Arcana ismindeki hesap, Karacakaya hakkındaki önemli gelişmeyi paylaşarak “Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya’nın ailesinden üzücü haber! Geçmişte Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan ve birçok yapımda yer alan, şu anda da Survivor’da yarışan Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım koronavirüse yakalandı. Haberin Batuhan’a verilip verilmeyeceği ise henüz belirsiz; kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Survivor Batuhan'ı üzecek gelişme! Acun Ilıcalı, kötü haberi verecek mi? - Resim : 1

Pek çok kullanıcı sosyal medyada Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Survivor Batuhan’ın annesinin son durumu ise henüz bilinmiyor.

Acun Ilıcalı'nın bu gelişmeyi Batuhan'a söyleyip söylemeyeceği ise merak konusu oldu.

Survivor Batuhan'ı üzecek gelişme! Acun Ilıcalı, kötü haberi verecek mi? - Resim : 2

AİLE ÖDÜLÜNÜ KAZANAMAMIŞLARDI

Son olarak Kırmızı takım oyuncuları aile ödülünü kazanamamış ve yalnızca kısa bir süreliğine ailesiyle görüşme imkanı verilmişti.

Annesine olan sevgisi ve düşkünlüğüyle bilinen Batuhan, ödülü kazanmamasına rağmen annesiyle hasret giderme imkanını çok kısa bir miktara sığdırabilmişti.

SURVIVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

Karacakaya, şu sıralar Survivor 2021’de Ünlüler takımında yarışıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Survivor Batuhan koronavirüs Acun Ilıcalı Survivor 2021 haberleri